15:54 20.06.2018

Прозоро і відкрито: МХП оприлюднив план взаємодії з громадськістю

3 хв читати

Агроіндустріальний холдинг МХП на своєму офіційному сайті оприлюднив План взаємодії із зацікавленими сторонами . У такий спосіб компанія відзвітувала про ключові події 2017 року і поділилася з громадськістю планами щодо КСВ на 2018 рік.

Корпоративна соціальна відповідальність МХП — невід’ємна частина ведення бізнесу. Цей напрям діяльності холдингу регулює Політика корпоративної соціальної відповідальності, яка покликана визначити та реалізувати стратегію взаємодії із різними стейкхолдерами для тривалої, стабільної та плідної співпраці.

На офіційному сайті МХП www.mhp.ua оприлюднено План взаємодії із зацікавленими сторонами. У документі представлена консолідована інформація про напрями та принципи корпоративної соціальної відповідальності холдингу, детально описана взаємодія МХП зі стейкхолдерами, відображена статистика звернень, зазначена контактна інформація відповідальних осіб. Цікавим для громадськості також є оприлюднення відомостей про ключові події і проекти компанії у 2017 році та плани на 2018 рік. Цей документ дає повне уявлення про діяльність холдингу та його основні досягнення на сьогодні, а також розкриває інші вектори соцініціатив компанії.

"Для плідної взаємодії важлива своєчасна комунікація. Ми плануємо розширювати масштаби і напрями соціальної активності нашого холдингу, а для цього потрібен злагоджений механізм, який ми крок за кроком вибудовуємо. Соціальна активність підприємств Групи МХП потребує централізованого ведення та контролю сфери КСВ. Для цього у 2017 році керівництво холдингу вирішило створити консолідований документ з результатами виконаної роботи — План взаємодії із зацікавленими сторонами. Ми пишаємося нашими здобутками і ділимося ними з тими, хто допомагає нам їх досягати. Упродовж 2017 року на втілення соцініціатив було спрямовано понад 110 млн грн. Цьогоріч компанія отримала нагороду в конкурсі КСВ-ініціатив за внесок у розвиток міст та спільнот за втілення проекту «Село: Кроки до розвитку". МХП відкритий до співпраці зі всіма стейкхолдерами, тому розширюватиме не лише напрями співпраці, а й покращуватиме взаємодію задля спільних досягнень", зауважила Ксенія Прожогіна, директор департаменту управління персоналом і комунікацій МХП.

Підготовці документа передували впровадження централізованого контролю КСВ-проектів та прийняття внутрішніх регламентів та процедур, що визначають роботу фахівців сфери КСВ, та їх навчання. Це, зокрема, впровадження єдиної системи планування, бюджетування та звітності у сфері КСВ для всіх підприємств Групи, Регламенту реєстрації звернень та скарг, ведення реєстрів.

Налагодження сталої комунікації МХП з громадськістю, посилення співпраці та відкритості обміну інформацією між компанією та стейкхолдерами — гарантія надійності та прозорості у веденні бізнесу та взаємодії із усіма зацікавленими сторонами. Оприлюднення результатів співпраці є запорукою дотримання високих стандартів спільної роботи, підвищення рівня довіри громадськості до Групи МХП та популяризації соціально важливих проектів, ініційованих холдингом.

Контактна інформація

Ганна Горбатюк                                                                             Київ: +38 044 207 99 94,

Менеджер зі зв’язків із громадськістю та пресою МХП                                                                                                                                                      [email protected]

Олена Больбат                                                                              Київ: +38 050 375 40 38,

PR-консультант Pleon Talan                                                                                                                                                          [email protected]

Інформаційна довідка

МХП – провідний виробник курятини в Україні з найбільшою долею на ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів. МХП володіє та контролює всі етапи виробництва курятини: від вирощування зернових і олійних культур, виробництва комбікормів до виробництва інкубаційних яєць та вирощування бройлерного поголів’я, переробки, збуту, дистрибуції та продажу м’яса птиці (зокрема через партнерські брендовані точки).

МХП також займає провідну позицію в рослинництві: кукурудзу МХП вирощує для виробництва комбікормів, а інші культури – пшеницю, ріпак тощо – продає третім особам. МХП орендує сільськогосподарські угіддя, які розташовані здебільшого в родючих чорноземних регіонах України.

З 15 травня 2008 року акції МХП котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером MHPC.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА