15:09 23.06.2018

Щорічний пікнік до Дня незалежності США

2 хв читати

А ви готові до святкування? Американська торговельна палата в Україні рада запросити вас відзначити день народження Америки на Щорічному пікніку до Дня незалежності США. Святкування відбудеться у суботу, 7 липня на стадіоні Київської міжнародної школи.

Який же день народження без святкового торту. Наш захід, як багатоярусний торт, складатиметься з різних частин. Перший ярус наповнений сучасною запальною музикою, веселими конкурсами, великою розважальною зоною для дітей, яскравими фотозонами та активностями на свіжому повітрі. На другому поверсі на вас чекають традиційні американські страви, прохолодні напої та різноманітні частування. А на верхівці, як вишенька на торті, розташується  сцена з музичними виступами та крутими подарунками.

Зацікавлені? Не зволікайте та придбайте свою перепустку на територію розваг:

- Придбати онлайн https://daypicnic18.ticketforevent.com/

- Замовити рахунок [email protected] або [email protected]

Із нетерпінням чекаємо зустрічі з вами,

Американська торговельна палата в Україні

Слідкуйте за новинами https://www.facebook.com/events/195552911271683/

Декілька важливих правил. Цього року пікнік до Дня незалежності Америки повністю безготівковий. Тобто всі точки продажу прийматимуть виключно безготівкові платежі усіх платіжних систем, дійсних в Україні. Хотілося б відзначити, що на території заходу заборонено палити та проходити з власними напоями та їжею. Перепрошуємо, але вхід на підборах та з собаками не дозволяється, щоб не пошкодити поверхню стадіону.

Інтерфакс-Україна - офіційний багаторічний партнер Американської торговельної палати в Україні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА