09:26 16.07.2018

USSR - Paradjanov, Russia - Sentsov

2 хв читати

Завершився Чемпіонат світу з футболу, і час нагадати злочини країни, де він був проведений. АвтоМайдан організовує захід “USSR - Paradjanov, Russia - Sentsov”, який висвітлює не лише використання радянської символіки в комерційних колекціях, але й криваве правонаступництво Російською Федерацією СРСР.

Захід відбудеться у понеділок, 16 липня, о 13:30 біля магазину Adidas у Києві за адресою проспект Перемоги, 25. Подія включатиме соціальну акцію та прес-брифінг.

Спадкоємиця СРСР, Росія продовжує нелюдські злочини радянського режиму, одним з яких є незаконне політичне ув’язнення Олега Сенцова.

Проводячи історичні паралелі, ми акцентуємо увагу на тому, що неправовий політичний судовий процес над українським режисером та його подальше засудження нагадують резонансну репресивну справу Сергія Параджанова, який переслідувався владою СРСР та був засуджений до п’яти років ув’язнення в колонії суворого режиму.

Ми привертаємо увагу до злочинів країни-агресора, що тримає українських в’язнів, а також вимагаємо зняття з продажу колекції Adidas з радянською символікою та публічного вибачення СEO Adidas Карстера Рорштеда.

Adidas не лише використовує символіку СРСР, але й спонсорував цьогорічний Чемпіонат світу з футболу, місцем проведення якого була Російська Федерація. У ній фундаментально порушуються права людини, не діють правові та етичні закони, фінансуються війни та тероризм. Ми звертаємо увагу на жахаюче повторення історії, в якому переплітаються злочини СРСР та Росії й протиправні політичні переслідування.

Контакти

Олександра Назола

Телефон: +380967808698

E-mail: [email protected]

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА