12:45 03.08.2018

Благодійний фонд “Твоє майбутнє" допоможе інтеграції та реабілітації дітей-інвалідів і сиріт

2 хв читати

Основною місією фонду є інтеграція та реабілітація дітей-інвалідів, сиріт, а також дітей, які ростуть у соціально неблагополучних сім'ях. Також ми підтримуємо багатодітні сім'ї.

Як це часто буває, головним поштовхом для створення благодійного фонду було просте бажання допомагати дітям. Адже діти – це наше майбутнє. І навіть якщо дитина – інвалід, це зовсім не означає, що в неї немає майбутнього. І перш за все такі діти – це маленькі люди, які потребують допомоги та захисту.

Наш фонд ще тільки почав розвиватися і ми ще на самому початку нашого шляху. Але ми намагаємося постійно розширювати поле своєї діяльності і робити все, що від нас залежить. Ми допомагаємо діткам, у яких проблеми зі здоров'ям та тим, що опинилися у важких життєвих ситуаціях, радіти життю. Адже вони позбавлені багато чого, на відміну від своїх однолітків. Ми намагаємося зробити їхнє життя більш мальовничим, радіснішим та щасливішим. Наша команда намагається допомогти змінити їхнє життя на краще та подарувати щиру усмішку.

Ціль благодійного фонду "Твоє майбутнє"

Найважливіше для нас – це рука допомоги маленьким громадянам нашої країни. Ми прагнемо, щоб вони повірили, що не самотні в цьому світі і є люди, яким вони небайдужі.

Фонд об'єднує небайдужих людей до дитячих проблем і потребує вашої підтримки. Якщо ви дивитеся на життя так само, як і ми, і хочете допомагати діткам, ми чекаємо вас у нашій команді однодумців. В наших планах ще багато роботи по досягненню мети.

На разі у нас є проект "Крапка не кома" по допомозі Данилу Барташу, що був збитий локомотивом на залізничних шляхах станції Троєщина 2.

Дитина поверталася зі школи через колії, де її і збив поїзд. На разі Данило переніс важку операцію у відділенні нейрохірургії і вже 5 місяців знаходиться у комі. Його стан надто важкий. Давайте допоможемо маленькому Данилові встати на ноги і продовжити жити. Вже зібрано близько половини необхідної суми для нейрореабілітації. Такої необхідної. Не будьте байдужими.

Джерело - БО Твоє Майбутнє

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА