13:10 08.08.2018

У новій торговій системі АгроБрокБот укладено першу угоду між компаніями Risoil Europe LTD та Spike Trade AG

3 хв читати

6 серпня 2018 року було укладено першу угоду в торговій системі AgroBrokBot між компаніями Risoil Europe LTD та  Spike Trade AG на індекс  Platts FOB Black Sea corn, 5000 MT, січень 2019.

AgroBrokBot – це інноваційна торгова платформа для своп-контрактів на аграрну продукцію, розроблена та упроваджена компанією Ukraine Commodity Clearing (UCC). Система  функціонує у формі чат-боту в програмі  Viber та забезпечує автоматизацію торгових чатів, з’єднання заявок, підтвердження торгових операцій, генерування контракту, моніторинг глибини ринку, генерування MTM-звітів та багато інших опцій.

«Поспілкувавшись з основними гравцями на ринку трейдингу сільськогосподарської продукції, ми виокремили основні незручності та ризики, з якими стикаються трейдери у своїй щоденній діяльності, серед яких значні витрати часу на оформлення угод, високі транзакційні витрати, кредитні ризики сторін тощо, – повідомив Андрій Бобишев, Генеральний директор компанії UCC.  – З огляду на це, ми розробили зручну у використанні, надійну та ефективну систему  торгівлі своп-контрактами, одночасно збираючи заявки ринку в єдиному вікні та сприяючи збільшенню ліквідності ринку».

Торгова платформа АгроБрокБот була вперше презентована у вузькому колі гравців ринку трейдингу сільськогосподарської продукції 31 липня 2018 року. Ознайомившись з перевагами АгроброкБот, одні з ключових операторів ринку – компанії Risoil Europe LTD and Spike Trade – уклали угоду на індекс Platts FOB Black Sea corn, 5000 MT, січень 2019, в системі АгроБрокБот.

«Ми детально вивчили характеристики та функціонал системи Агроброкбот, приділивши особливу увагу нормативній базі для оформлення торгових операцій та часу на кожну транзакцію, щоб впевнитися у відсутності додаткових ризиків та втрат як фінансових, так і часових для нашої компанії. Наразі ми не маємо сумнівів у функціоналі продукту, тому розпочинаємо його повноцінне використання в щоденній торгівлі та розміщення заявок в платформі АгроБрокБот, – повідомив Олександр Cоловей, Президент компанії Spike Trade AG. – Ми сподіваємося, що АгроБрокБот стане гарним рішенням для всього ринку, що дозволить більше зосереджуватися на якості прийняття рішень та зменшити час на укладання угод та комунікацій з ринком, а також залучатиме все більше учасників для забезпечення принципу “win-win” для усіх сторін».

«Наша компанія орієнтована на ефективність та на використання новітніх технологій, саме тому ми вирішили спробувати користуватися платформою АгроБрокБот, – зазначив Тимур Шишлов, трейдер компанії Risoil Europe LTD. –На наш погляд, AgroBrokBot – це зручна та сучасна платформа. Наша угода зі Spike Trade AG була укладена дуже швидко, без будь-яких незручностей чи підводних каменів збоку системи».

«Нашою концепцією було створення надійного, прозорого механізму функціонування digital-помічника для трейдерів з метою мінімізації ризиків та зменшення транзакційних витрат, одночасно забезпечуючи просту та швидку процедуру комплаєнс для учасників та принцип      «3 кліки до угоди». Ми дуже раді, що змогли завоювати довіру таких авторитетних компаній, як Risoil Europe LTD та Spike Trade AG, що стали першими користувачами платформи АгроБрокБот. Ми гарантуємо, що АгроБрокБот забезпечує найвищий рівень сервісу, на який орієнтуються провідні міжнародні трейдингові компанії», – наголосив Андрій Бобишев, Генеральний директор UCC.

 

Ukraine Commodity Clearing (UCC) — це інноваційна компанія, що надає послуги з організації торгів, клірингу та проведення розрахункових операцій для товарних контрактів. Команда UCC має багаторічний досвід у торгівлі природним газом та вугільною продукцією на базисах, пов'язаних з Україною. Пріоритетним напрямом діяльності UCC є організація торгів СВОП контрактами на аграрну продукцію на умовах грошових розрахунків.

Для отримання детальної інформації про AgroBrokBot, будь ласка, відвідайте сторінку: http://ucclearing.com/agrobot/

Загальну інструкцію з ведення торгів у системі АгроБрокБот Ви можете знайти  тут, інструкцію з верифікації тут.

Правила користування системою АгроБрокБот Ви знайдете тут.

Або ж зверніться до служби технічної підтримки АгроБрокБот:

тел: +38  063 128 7863, email: agro@ucclearing.com

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА