14:00 18.10.2018

ПАТ "Фармак" сприяє розвитку української науки та медицини

3 хв читати

"Фармак" підтримав проведення ХХІV з’їзду хірургів України, присвячений 100-річчю з дня народження академіка О.О. Шалімова.

Нещодавно відбувся ХХІV з’їзді хірургів України – науково-практичний форум державного значення. На з’їзді обмінювались досвідом як вітчизняні так і іноземні спеціалісти – загальні хірурги, серцево-судинні хірурги, трансплантологи, дитячі хірурги, пластичні хірурги та комбустіологи, ендокринологи .

ПАТ "Фармак" виступив основним спонсором заходу та надав підтримку у його проведенні.

"Ми як лідери галузі, що дбаємо про якість своєї продукції задля здоров’я українців, вважаємо, що вкрай необхідно розвивати вітчизняну медичну науку. Соціально-відповідальний бізнес без сумніву має підтримувати наукові конференції та сприяти їх проведенню в України за участі найкращих світових представників. Саме тому "Фармак" підтримав ХХІV з’їзді хірургів України, що об’єднав близько 2000 фахівців хірургічного профілю, як вітчизняного, так і міжнародного рівня.", – зазначила Сусана Халілова, директор з маркетингу та продажів ПАТ "Фармак".

Під час з’їзду пройшли пленарні засідання, присвячені лікуванню вогнепальних ушкоджень, пов’язаних із воєнними діями, сучасним технологіям хірургічної корекції патології органів травлення, аналізу сучасного стану хірургічної допомоги населенню та завдань з поліпшення її організації та розгляду організаційних питань. Провідні фазівці галузі провели секційні засідання, присвячені раннім післяопераційним ускладненням, сучасному стану та проблемам серцево-судинної, дитячої, ендокринної, баріатрічної, пластичної хірургії та комбустіології і трансплантології.

Спеціалне відео з’їзду від "Фармак": https://farmak.ua/news/pat-farmak-spriyaye-rozvitku-ukrayinskoyi-nauki-ta-meditsini/

ДОВІДКА

ПАТ "Фармак" - український виробник лікарських засобів європейського рівня. Завдяки високій якості препаратів та інноваційному підходу у виробництві, ПАТ "Фармак" із 2010року є лідером фармацевтичного ринку України (згідно структури маркетуючих організацій в кожному з періодів) *.

У портфелі компанії 220 продуктових досьє. Щорічно Компанія виводить на ринок до 20 нових препаратів.

Продукція ПАТ "Фармак" експортується до 20 країн світу. ПАТ "Фармак" отримав нагороду Import Export Award 2017, як найкращий експортер імпортер серед українських компаній.

На підприємстві функціонують 19 виробничих ліній, що відповідають вимогам GMP. Впроваджена та постійно вдосконалюється фармацевтична система якості згідно з чинними регуляторними вимогами та відповідно до світових стандартів: ISO, GMP. Щороку компанія проходить приблизно 15 міжнародних інспекцій та перевірок.

За результатами 2017 року ПАТ "Фармак" став лідером у постачанні лікарських засобів в Україні за програмою "Доступні ліки". З 23 молекул, на які розповсюджується програма, 8 є в портфелі "Фармак". Це 26 готових лікарських засобів, з яких 7 відшкодовуються повністю, 19 – частково.

За версією порталу "Економічна правда" у 2017 році ПАТ "Фармак" увійшло до топ-5 найінноваційніших компаній України. Журнали "Бізнес", "Фокус" назвали ПАТ "Фармак" одним із найкращих роботодавців серед українських компаній. ПАТ "Фармак" - єдиний фармвиробник, який увійшов до ТОП-100 платників податків за 2017 рік**.

У компанії працюють більш ніж 2400 осіб. Понад 80% управлінських вакансій закриваються власними кандидатами. ПАТ "Фармак" активно співпацює з шістьма провідними вузами України.

У компанії працюють 5 новітніх лабораторій. Власний лабораторно-технологічний комплекс R&D - науково-дослідний полігон для випробування нових і вдосконалення наявних технологій готових лікарських засобів. Лабораторії оснащені високотехнологічним обладнанням таких світових виробників, як Glatt, SBM, Urlinski, Belimed, De Ditrich, Gea, Sartorius, Malvern Instruments та ін.

З 2015 року в ПАТ "Фармак" працює власний комплекс із виготовлення субстанцій (департамент із виробництва АФІ) у м. Шостка. Його планова потужність становить 100 тонн субстанцій на рік.

*заобсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research

** дані Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА