14:43 12.11.2018

Футбольні поля в Україні зовсім не схожі на нове поле битви

2 хв читати

Голова ФФУ звинуватив конкурентів у спробі його дискредитації, в той час як політичні сили ведуть боротьбу за вирішальний вплив у розірваній війною країні.

З того часу, як за кордоном з’явилися звинувачення в корупції, Андрій Павелко вперше заговорить про це у нашому новому документальному фільмі, який буде оприлюднений цього тижня.  Пана Павелка звинуватили у зловживанні коштами УЄФА і збагаченні завдяки новозбудованому заводу ФФУ. Цей завод виробляє штучне покриття для цієї східноєвропейської країни, де земля є зазвичай замерзлою впродовж 3 місяців на рік.

Але "Мутні Води", новий британський документальний фільм, презентація якого відбудеться цього тижня в Лондоні, висловлює сумніви щодо правдивості звинувачень, адже все це відбувається напередодні виборів, де Андрій Павелко та його попередник Григорій Суркіс мають надію здобути місце у виконавчому комітеті УЄФА.

Відкривши двері ФФУ та показавши документи, які суперечили заявленим звинуваченням, пан Павелко розповів "Мутним Водам", що "він знає, хто ця людина". "Якби хтось хотів просто збагатитися, для цього б не потрібно було придумувати щось настільки складне", - додає Павелко, який також заявив, що з моменту приходу до офісу у 2015 році він найняв фірми KPMG та Ernst & Young проводити аудит рахунків Федерації - це було вперше, коли західні бухгалтери отримали доступ до фінансових справ ФФУ.

Пан Павелко наголосив на позитивних аспектах свого керівництва, та успіхах заводу, завдяки якому створено та встановлено сотні штучних футбольних полів по всій Україні.

Ведучий документального фільму Олівер Ріган та його команда також дізналися про певні факти від українських журналістів, які допомогли з’ясувати: відомий проросійський бізнесмен і політик нібито контролює телеканал, на якому швейцарський журналіст висунув свої звинувачення проти ФФУ, а також те, що приватний літак цього олігарха прилітав до Швейцарії якраз перед тим як звинувачення були висунені на українському телеканалі.

Світова прем’єра фільму "Мутні Води" відбудеться в Лондоні цього тижня, лише за 5 днів до річниці протестів Євромайдану в Україні, саме після них сталася зміна уряду, був анексований Крим Росією, та розпочалася війна на окупованій території східної України.

Рекомендації для ЗМІ: для участі в офіційному заході необхідна попередня реєстрація.

Будь ласка, скористайтеся електронною адресою [email protected] аби зарезервувати місце, зареєструвати запит на інтерв’ю, або стосовно будь яких інших запитань.

Після показу фільму, ведучий Олівер Ріган, зможе дати відповіді на запитання.

Час: 14.00, середа, 14 листопада 2018 року

Місце: Центр Сент Олбанс, Белдвінс Гарденс, Холборн, Лондон EC1N 7AB

(St Alban’s Centre, Baldwin’s Gardens, Holborn, London EC1N 7AB)

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА