15:47 05.12.2018

У ЖК "Львівський" відновлено роботи із будівництва школи

1 хв читати

"Ми розуміємо, що такий великий житловий комплекс як Львівський потребує власної школи. Тому ми відновили роботи та плануємо завершити будівництво навчального закладу", - повідомляє генеральний директор BD Holding Юрій Кватерчук.

"Ми розробили та розпочали втілення концепції не просто школи, а ультрасучасного навчально-виховного закладу з басейном та спортзалом, спрямованого на гармонійний розвиток дітей, де вони не просто здобуватимуть знання, а зростатимуть здоровими особистостями. Ми інвестуємо у наше майбутнє – дітей, їх навчання та розвиток. Причому, на будівництво навчального закладу не буде витрачено жодної копійки із бюджету", - наголощує генеральний директор BD Holding.

За словами Юрія Кватерчука, соціальний розвиток об’єктів – це пріоритетний напрям роботи BD Holding. Будівництво такого ж навчально-виховного закладу заплановано на території житлової програми "Європейка".

BD Holding - будівельно-девелоперська компанія, що має успішний досвід роботи з 2010 року. У портфелі BD Holding 6 житлових комплексів - Львівський, Празький квартал, Празький квартал2, Аметист, Müller Haus, Echo park та житлова програма "Європейка", розташованих у найближчому передмісті – Петропавлівській та Софіївській Борщагівці.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

В Україні стартувала благодійна ініціатива «Із сердечком обирай – госпітальєрок одягай»

Альянс українських організацій громадянського суспільства та віцепрем'єр Верещук обговорили співпрацю з міжнародними донорами

Купувати одяг оптом з Туреччини стало легше

Найкращі онлайн майданчики для купівлі автомобіля в Україні

РФ здійснила цілеспрямовану атаку на цивільне населення Одеси, - Посольство України в Ізраїлі

Культурна спадщина Києва: літаючу тарілку буде збережено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА