19:53 13.12.2018

Заява Всеукраїнського інноваційного руху юристів "ВІРЮ" щодо виборів президента України

2 хв читати

Вже скоро, 31 грудня 2018 року в Україні стартує передвиборча кампанія Президента України.  Для нас, як і для всіх громадян нашої країни, важливо, щоб ці вибори пройшли чесно та прозоро, але головне, щоб новообраний президент був носієм життєвих цінностей, які ми поділяємо.

На жаль, популізм, правовий нігілізм та втрата моралі призвели до недовіри до будь-яких політичних партій та політичних діячів. Так продовжуватись не може, оскільки це призведе до втрати державності. Ми впевнені, що саме громадські організації та професійні об'єднання повинні взяти на себе додаткову відповідальність в рамках передвиборчих перегонів та дати оцінку кандидатам в президенти, їхнім намірам та діям. Особливо, по відношенню до тих кандидатів, яких ми можемо назвати "нові обличчя".

Саме тому ми, представники Всеукраїнського інноваційного об’єднання юристів (ВІРЮ), що об’єднались заради створення нової дійсності, подолання "правової" корупції в Україні, роботи без використання корупційних зв’язків й методів та створення нової, справедливої генерації політиків та юристів, звернемось до кандидатів у Президенти України з пропозицією підтримати наш маніфест, в якому викладено принципи щодо функціонування правової системи України.

Ми будемо вимагати, щоб кандидати в президенти, як потенційні гаранти Конституції, публічно оприлюднили своє відношення до таких принципів як верховенство право, законність, права людини.

Звертаємось до всіх громадських організацій відмовитись від особистого просування того чи іншого кандидата в президенти, а дати оцінку моральним, професійним якостям кандидатів та допомогти всім громадянам України прийняти важливе та неупереджене рішення щодо вибору майбутнього керівника країни. Зараз, як ніколи, на громадських організаціях лежить відповідальність забезпечити свідомий вибір президента.

Засновник Всеукраїнського інноваційного руху юристів V.I.R.U.

Г.М.Тимошенко

Першоджерело : https://viru.com.ua/zayava-vseukrayinskogo-innovatsijnogo-ruhu-yuristiv-viryu-shhodo-viboriv-prezidenta-ukrayini/

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА