10:57 21.01.2019

101-е звернення ІГ "АРЕЙ" до президента України П.О.Порошенка

2 хв читати

Пане Президенте!

Вимагаємо негайно звільнити наші виробничі площі, повернути обладнання, військову техніку і станки. Вимагаємо притягнути до відповідальності рейдерів, які продавши всі акції ПрАТ “АТЕК”, захопили підприємство, знищили виробничі цехи, розграбували майно, порізали на металолом устаткування, а конструкторську документацію на наші врозробки передали до Росії.


Пане Президенте, Вам добре відомі ці особи. Це – Л. Ільєнко, депутат Обухівської райради від Вашої партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”, А. Нагребельний, М. Шейгас. Вам також добре відомі високопосадовці, які покривають ці злочини і беруть участь у руйнуванні заводу задля чергових забудов.
ТОВ “Інженерна група “Арей” є оборонним підприємством, що розробляє військову техніку за державним оборонним замовленням. Підприємство засноване волонтерами БО “Благодійний фонд освітніх інновацій”, якому належить контрольний пакет акцій ПрАТ “АТЕК”.
Між Інженерною групою “Арей” та Міністерством оборони України укладено три Спільні рішення на розробку танку з виносним озброєнням, важкої БМП та модернізацію БРДМ-2. Інженерною групою “Арей” було відправлено на схід більше 100 машин, створено Важку універсальну гусеничну платформу (ВУГП), БКМ “Геккон”, БКМ “Дана”; ведуться розробки новітніх систем керування та агрегатів до бронетехніки.
Мета Фонду – створення бронетанкового виробництва Інженерної групи “Арей”. За рахунок Фонду силами волонтерів та працівників Інженерної групи “Арей” було відновлено 246 станків, закуплено плазморіз, гідрорізи, велику кількість інструментів, відновлено водо- та енергопостачання, відремонтовано крани, цехи №№ 19, 60. Практично завершено ремонт найбільшого цеху № 15 для серійного виробництва бронетехніки. Нами закуплено високотехнологічне обладнання, аналогів якому немає на жодному державному бронетанковому підприємстві. Все це розграбовано! Конструкторське бюро захоплено; документація в Росії. І це – під час війни.
Більше двох років правоохоронцями розслідуються численні кримінальні провадження. Зокрема, за ст. 113 (диверсія) - за фактами знищення заводу і порізки станків; за ст. 111 (державна зрада) за фактом передачі кнструкторської документації ворогу, за ст.410 (викрадення військової техніки). Головним підозрюваним є член Вашої партії Л. Ільєнко.
Більше двох років у Шевченківському суді м. Києва у різні способи затягується справа щодо шахрайства А. Нагребельного з акціями ПрАТ “АТЕК”, що вчиненено за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах. У даному провадженні наш Фонд визнано потерпілим.
Однак, ані кримінальні провадження, ані судові справи не зупиняють рейдерів та їхніх покровителів. Вони не полишають планів щодо забудови території “АТЕКу” то житловими забудовами, то ІТ-центрами, то сміттєпереробним заводом, то крематорієм.

Пане Президенте, вимагаємо зупинити це свавілля і забезпечити виконання державного оборонного замовлення на наших виробничих площах з використанням нашого устаткування.

Прес-служба
ТОВ “Інженерна група “Арей”

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА