12:58 19.03.2019

Не одним лише 4G: мережа 3G Київстар стала доступна в 10 тисячах населених пунктів

2 хв читати

Протягом 2018 року Київстар встановив додатково 634 нових базових станцій у стандарті 3G. Всього у мережі оператора працює близько 8400 3G-базових станцій.

У 2018 році мережа 3G Київстар розширилася на 148 нових міст та містечок і стала доступна загалом у 10 012 населених пунктах. Доступ до 3G-інтернету тепер є у 33,6 млн осіб або у 81% населення України. Загальна кількість користувачів 3G/4G інтернетом у мережі Київстар за рік зросла на 18,2%, до 14,8 млн абонентів. А споживання трафіку збільшилося на 153%, до 2753 Мб на абонента, у порівнянні з 2017 роком.

Київстар у 2018 році інвестував у розвиток в Україні технологій зв’язку 3G та LTE (4G) понад 3 млрд грн, а також сплатив за ліцензії на 4G частоти понад 4 млрд грн. При цьому 4G інтернет від Київстар вже доступний у 4218 населених пунктах, де проживають 22,8 млн осіб, 55% населення України. Завдяки розширенню мережі четвертого покоління зростає і середня швидкість мобільного в Україні. Згідно з даними міжнародної компанії Ookla, середня швидкість мобільного інтернету у мережі Київстар є найвищою серед усіх мобільних операторів країни.

Абоненти Київстар можуть перевірити, чи підтримує їх смартфон та SIM-карта зв'язок четвертого покоління за допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик – для перевірки смартфона; *245*4# виклик – для перевірки SIM-карт. Замінити SIM-карту на USIM з підтримкою 4G/LTE можна безкоштовно у всіх фірмових магазинах Київстар. Також компанія пропонує широкий вибір 4G-смартфонів та гаджетів за вигідною ціною у своїх магазинах та на сайті.

Довідка:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,4 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком-ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА