16:03 25.03.2019

Ощадбанк і VIDI відкрили перший в Україні Центр автокредитування

3 хв читати

В Києві розпочав роботу перший в Україні Центр автокредитування від Ощадбанку та VIDI. Відтепер кредит на автомобіль можна оформити безпосередньо в автосалоні без відвідування банку. Ощадбанк - лідер банківського ринку за приростом частки в автокредитуванні в 2018 році – в грудні вона досягла 16 %, збільшившись з початку року на 12 %.

У Центрі автокредитування бажаючі придбати автомобіль в кредит можуть отримати всю необхідну інформацію про автомобілі, представлені в салонах ВіДі АвтоСіті, обрати вподобану комплектацію та отримати повну фінансову консультацію щодо умов кредитування та страхування. Клієнту запропонують оптимальний варіант кредитної програми з урахуванням його побажань стосовно першого внеску, мінімальних витрат та терміну кредитування і нададуть всі послуги з оформлення кредиту. Програми кредитування Ощадбанку вирізняються простими та прозорими умовами з фіксованою відсотковою ставкою на весь термін дії кредитного договору, відсутністю прихованих комісій та штрафних санкцій за дострокове погашення кредиту. Проконсультуватись щодо отримання кредиту можна в будь-якому салоні ВіДі АвтоСіті в Києві.

"Ми бачимо суттєвий попит з боку клієнтів на автокредити. Зокрема, протягом 2018 року Ощадбанк видав 1710 автокредитів, що в п'ять разів перевищує показники 2017 року. У 2019 році ми продовжуємо активно розвивати цей напрям і пропонуємо новий рівень обслуговування в першому в Україні Центрі автокредитування, який ми відкрили  разом з нашим партнером VIDI. Консультації та оформлення кредиту відбуваються без відвідування банку безпосередньо  в Центрі автокредитування. Впевнена, що клієнти позитивно оцінять нову послугу. Оформлення автокредиту в Центрі буде більш зручним та заощадить час клієнта", зазначила Валерія Малахова, директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку.

Центр автокредитування – перспективний спільний проект групи VIDI та  Ощадбанку, спрямований на спрощення отримання кредиту на придбання автомобіля.

"Сьогодні процес оформлення кредиту займає 3-5 робочих днів. 80% цього часу припадає на погодження й оформлення документів. Потім слідує поїздка до банку для укладення кредитного договору. А ми цінуємо особистий час наших клієнтів, тому створюємо для них максимально комфортні умови придбання автомобіля в кредит. Звичайно, нам ще далеко до оформлення кредиту на автомобіль за 1 годину, але за 1 день – це цілком реально! Оформлення кредитного договору відбувається безпосередньо в автосалоні за максимально зручною для клієнта системою. Принцип роботи досить простий: клієнт обирає автомобіль у будь-якому автосалоні ВіДі АвтоСіті та разом з персональним фінансовим консультантом від VIDI визначає програму кредитування і страхування "КАСКО". У максимально короткий термін Центр автокредитування проводить всі необхідні погодження і в разі позитивного рішення видає гарантійний лист. На підставі гарантійного листа клієнт може одразу укласти кредитний договір, договір страхування "КАСКО" та внести перший авансовий платіж у касу Ощадбанку на території ВіДі АвтоСіті", – відзначає Іван Загреба, директор страхової компанії "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ".

Центр автокредитування знаходиться у ВіДі АвтоСіті за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка, Києво-Святошинський р-н, Київська обл. Детальну інформацію можна отримати за телефоном: 0 800 308 999.

Прес-служба Ощадбанку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА