15:55 03.04.2019

Вітропарк Сиваш отримав "Бронзу" престижної премії EBRD Sustainability Awards 2019

2 хв читати

INTEGRITES з гордістю повідомляє, що проект Сиваш, який супроводжує фірма, був нагороджений "Бронзою" на церемонії нагородження EBRD Sustainability Awards (Премія за сталий розвиток ЄБРР) 2019 року в категорії "Sustainable Energy".

Проект Сиваш включає в себе будівництво вітроелектростанції потужністю 250 МВт норвезькою компанією NBT в Херсонській області. Це буде один з найбільших вітропарків в Європі і найбільший в Україні. Проект унікальний, так як фінансується виключно міжнародними кредиторами. Він буде виробляти приблизно 900 000 кВт-год електроенергії на рік. Цього буде достатньо для забезпечення електроенергією 250 000 чоловік. Планується, що процес будівництва і введення в експлуатацію буде завершено до кінця 2019 року.

Відповідно до Енергетичної стратегії України перед країною поставлена мета досягти стійкого рівня виробництва первинної енергії, збільшення ресурсів відновлюваної енергії та енергозбереження. Очікується, що цей проект зробить важливий внесок у досягнення цих амбітних цілей.

Олексій Фелів, керуючий партнер INTEGRITES: "Збільшення частки виробництва електроенергії з поновлюваних джерел, особливо з вітру, показує дуже позитивну динаміку в країні. Сектор вже перетворився на реальний ринок з найбільшим залученням іноземних інвестицій. Тому ми дуже пишаємося тим, що є частиною проекту, який не тільки бізнес-орієнтований, а й відповідає високим екологічним, соціальним, а також технічним стандартам і допоможе здійснити реальні зміни, які принесуть довготривалі переваги".

Вже протягом 10 років, ЄБРР щорічно вручає нагороди за сталий розвиток тим, хто демонструє високі досягнення і відданість вирішенню екологічних та соціальних проблем, підвищенню енергоефективності або боротьбі зі зміною клімату. Різні команди Банку вносять номінації, які оцінюються незалежною комісією по ряду критеріїв, включаючи стандарти та найкращі практики, інновації, демонстраційний ефект і нарощування потенціалу.

INTEGRITES виступила юридичним радником забудовника з питань місцевого законодавства, включаючи придбання проектної компанії, забезпечення міжнародного проектного фінансування, підписання першого контракту EPC для вітропарку на основі FIDIC і продовжує надавати консультації з питань будівництва та суміжних питань.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА