17:56 04.04.2019

Патрульна поліція України разом з Prometheus запускають освітній курс "Патруль#1: Порядок та безпека"

2 хв читати

Патрульна поліція разом з освітньою платформою Prometheus вперше в Україні запускають безкоштовний курс "Патруль#1: Порядок та безпека", покликаний об’єднати зусилля поліції та громадян в забезпеченні та підтримці порядку і безпеки.

Про це повідомляє Патрульна поліція у своєму прес-релізі.

Програма курсу побудована на основі національного дослідження ставлення українців до проблем безпеки та порядку, в ході якого було опитано 5746 громадян України та проведено 4 фокус-групи.

Згідно з даними цього дослідження, 96,2% українців готові бути частиною правопорядку. 84% готові для цього дотримуватись правопорядку, а 82% з них - повідомляти про правопорушення.

Дослідження також показало, що українці готові вчитися, щоб спільно з правоохоронцями бути значущою частиною порядку та безпеки. Згідно з опитуванням, в громадяни України є запит на глибше знання законів - 82% опитаних, навички надання медичної допомоги – 55%, вміння складати фоторобот – 43%, навички самозахисту – 32%, навички роботи з агресією – 30%, володіння засобами самооборони – 25%.

Викладачами курсу "Патруль#1: Порядок та безпека" стануть патрульні поліцейські, професійні психологи, спеціалісти з питань безпеки і оборони.

Запис на курс вже відкритий і доступний за посиланням: http://bit.do/Police_course. Початок навчання - листопад 2019 року, тривалість – 2 тижні.

Курс "Патруль#1: Порядок та безпека" розробляється Патрульною поліцією України разом агенцією Postmen в рамках комунікаційної стратегії "Порядок – це ти", мета якої об’єднати зусилля правоохоронців і громадян для спільної роботи у забезпеченні порядку і безпеки.

Протягом року в рамках стратегії "Порядок - це ти", окрім освітнього курсу на Prometheus, вийде онлайн-серіал на платформі YouTube, стартує кампанія Blue Line Ukraine, буде проведена серія масових заходів, випущена лінійка брендованої продукції "Порядок – це ти".  

Патрульна поліція України — підрозділ Національної поліції України, що забезпечує публічний  порядок і безпеку, захист прав громадян, а також безпеку дорожнього руху.

Postmen — українська креативна агенція, заснована 2013 року, що спеціалізується на розробці цифрових, креативних і медійних стратегій.

Prometheus - громадський проект масових відкритих онлайн-курсів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА