09:50 18.04.2019

До 2025 року компанія Mars планує забезпечити 100% переробку або повторне використання упаковки своїх продуктів

2 хв читати

Компанія Mars оголосила про намір до 2025 року використовувати переробну або придатну для повторного використання упаковку при виробництві та продажу всіх своїх продуктів. Таке рішення відповідає принципу компанії "створювати сьогодні світ, який ми хочемо бачити завтра". Про це говориться на офійціному сайті компанії.

Упаковка грає важливу роль в процесах виробництва, дистрибуції та комунікації зі споживачем. Вона захищає інгредієнти при транспортуванні, зберігає свіжість продуктів, допомагає споживачам отримати інформацію, важливу для здоров'я, і диференціює бренди. Однак, упаковка не завжди підлягає вторинній переробці, і навіть якщо така можливість є, вона не завжди піддається переробці. Це означає, що вона може виявитися на звалищах або навіть потрапити в океани. Саме тому компанія Mars прийняла рішення використовувати всі можливості і відповідально діяти зараз, щоб створити більш стійке майбутнє.

Для досягнення цієї мети знадобляться не тільки нові пакувальні матеріали, а й відповідне регулювання, інфраструктура, рівень обізнаності споживачів. Компанія Mars розробила план дій в кожному з цих напрямків:

  • Матеріали і дизайн - компанія оцінює дизайн упаковки з точки зору вторинної переробки і вибирає матеріали, які дозволяють зменшити і повторно використовувати упаковку, без шкоди для безпеки або захисту продуктів харчування.
  • Інфраструктура переробки - підтримка ініціатив, що розвивають систему збору та переробки упаковки, а також розвиток нових технологій переробки. Наприклад, компанія підтримує розробку універсальної установки для сортування та утилізації пластмас, щоб забезпечити більш ніж 90-процентну переробку пластмаси після використання.
  • Обізнаність і поведінка споживачів - як виробник, компанія Mars розуміє свою відповідальність за заохочення відповідальної утилізації упаковки споживачами. Щоб інформувати споживачів про можливості для здачі упаковки на переробку, компанія проводить співпрацює з неурядовими організаціями, урядами та іншими партнерами і проводить освітні кампанії.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА