14:15 23.04.2019

Сьогодні в тренді нові знання для всіх поколінь будівельників - віце-президент Академії будівництва України Віктор Лещинський

1 хв читати

Форум роботодавців "День кар'єри" проходить сьогодні в КНУБА (Київської національному університеті будівництва і архітектури).

"Тенденція часу - обновляти знання, позбавлятися від застарілих, віджилих своє. Це стосується і тридцятирічних, і сорокарічних і тих, кому за п'ятдесят", - повідомив Віктор Лещинський, віце-президент АСУ (Академії будівництва України).

Він звернув увагу на те, що двадцять чотири провідних компанії України на "Дні кар'єри" пропонують студентам і молоді вакансії від майстра на ділянці і до середньої ланки менеджменту - економістів, проектувальників, експертів.

"Академія будівництва України стає "хабом", куди приходять отримати нові знання, практичні навички та роботу. Саме тому ми проводимо майстер-класи, семінари і в Києві і в регіонах ", - заявив Віктор Лещинський.

АСУ об'єднує понад дві тисячі висококваліфікованих фахівців у всіх напрамях будівельної галузі.

Петро Куликов, ректор КНУБА, розповів про успіхи студентів вузу.

Проекти двадцятирічних архітекторів сьогодні втілюють в ОАЕ, Німеччині та Франціі. Молодь може вивести будівництво в Україні на новий рівень, але їй треба надати "терені" для втілення своїх ідей.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА