18:00 25.04.2019

Благодійний фонд Лариси Ільєнко відзначив нагородою соціально-активну молодь

3 хв читати

Сьогодні в КМДА відбувся фінал  VIII  Всеукраїнського конкурсу учнівських та студентський проектів "Моральний вчинок", організаторами якого виступили: Асоціація українських правників, Всеукраїнське товариство "Просвіта" імені Тараса Шевченка, Державний університет інфраструктури та технологій. Учасниками конкурсу стали школярі та студенти з усієї України.

Говорять, що лице людини визначають вчинки, отож у цей день за високу моральність та гідні вчинки були відзначені  кращі з кращих.

В номінацій "Література" за видану книгу з патріотичними віршами команда учнів із Сумщини отримала ноутбук від Благодійного фонду Лариси Ільєнко "Київська русь".

БФ "Київська Русь" завжди готовий простягнути руку свідомій молоді, адже під патронатом вже має чимало футбольних команд та опікується ковзанярською федерацією.

"Діти — наше майбутнє, а діти, які у досить юному році роблять високоморальні вчинки — це взагалі щось особливе. Безліч моральних вчинків заслуговують уваги і якщо діти вже зараз готові змагатися за моральність, то це  означає, що у нашої країни є велике і світле майбутнє, бо майбутнє за цими дітьми", — розповідає Лариса Ільєнко.

Конкурс стартував у лютому 2018 року та завершився урочистою церемонією нагородження переможців, що відбулася 25 квітня 2019 року.

Всеукраїнський конкурс учнівських та студентський проектів "Моральний вчинок" був започаткований у 2010 році з метою популяризації духовних і моральних надбань, консолідації зусиль, спрямованих на сприяння моральному самовдосконаленню особистості, здатної забезпечити своїй країні гідне місце у цивілізованому світі, сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнів і студентів, створення належних умов для прояву патріотизму, високих моральних цінностей, почуття любові до багатоетнічної та толерантної України, готовності до захисту України, забезпечення її суверенітету і територіальної цілісності.

Вже 9-й рік поспіль цей захід демонструє надзвичайну активність учнів і студентів, які у творчій формі звітують про широкомасштабну суспільно корисну діяльність, яку вони проводять під проводом педагогів, батьків, лідерів громадських організацій. Членами Журі цьогорічного Конкурсу було опрацьовано 630 робіт, які були відібрані після проведення регіональних етапів Конкурсу в усіх областях України.

Конкурс "Моральний вчинок" став яскравою формою вияву соціальної активності юних громадян України, небайдужих до морально-етичних проблем, що останнім часом загострюються у нашому суспільстві, і підтвердив, що цей масштабний і непересічний захід Всеукраїнського значення знайшов відгук у багатьох серцях, дістав широкого позитивного резонансу серед громадськості України.

Переможці Конкурсу в кожній віковій категорії були нагороджені Дипломами Асоціації українських правників, а керівники, які координували діяльність і підготовку їх творчих звітів були відзначені Грамотами Асоціації та Міністерства освіти і науки України.

В рамках урочистої церемонії відбулася виставка творчих проектів переможців Всеукраїнського конкурсу "Моральний вчинок" та прес-конференція членів Журі Конкурсу і почесних гостей, серед яких перші особи Держави, народні депутати України, представники державних органів влади, громадських та благодійних організацій України та ін.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА