09:57 21.05.2019

Signify запускає виробництво світильників для вуличного освітлення в Україні

3 хв читати

Локальне виробництво дозволить задовільнити попит України у якісному освітленні, забезпечить розвиток українського виробництва та створить додаткові робочі місця. Обладнання Philips європейської якості та місцевого виробництва складе гідну конкуренцію іншим гравцям ринку

Київ, Україна. Компанія Signify (Euronext: LIGHT), світовий лідер у галузі освітлення, раніше відома як Philips Lighting, оголосила про початок збирання світлотехнічного обладнання для дорожнього сегменту на підприємстві «Електросвіт» у Тернополі.

Локалізація професійних рішень для вуличного освітлення дозволить компанії більш гнучко підходити до запитів клієнтів, а також надасть більше можливостей для розвитку продажів та виробництва високоякісних продуктів для українського ринку.

«Сьогодні в Україні збільшується попит на якісне світлотехнічне обладнання, яке надає безпеку, економію ресурсів і максимально комфортні умови для життя у місті, — розповідає Олексій Шершень, генеральний директор компанії Signify в Україні. — Ми також бачимо і велику увагу до систем керування вуличним освітленням, які дозволяють в автоматичному режимі вмикати і вимикати світло, змінювати його яскравість згідно із закладеним алгоритмом або сигналами  зовнішніх датчиків, а також відслідковувати усі несправності в мережі й оперативно повідомляти про них диспетчерам. Ми не могли ігнорувати стан речей на сьогоднішній день і прийняли рішення про початок збирання на території України».

На підприємстві буде здійснюватися збирання декількох моделей світлодіодних світильників для зовнішнього освітлення сімейства Philips RoadFlair. Створені для освітлення доріг усіх класів, від федеральних трас до міських вулиць, світильники Philips RoadFlair є кращим рішенням за класом світловіддачі. Їх вирізняє висока ефективність — більш ніж 120 лм/ Вт, що перевищує існуючі аналоги, а також відмінне співвідношення ціни та якості. Першим продуктом, виробленим Signify у Тернополі, стане світильник Philips RoadFlair BRP392.

Продукція буде проходити суворий контроль якості на усіх етапах виробництва, мати необхідні сертифікати і відповідати усім стандартам, встановленим на території України. Виробничі потужності на даному етапі дозволять виробляти до 20 тисяч світильників на рік.

Про компанію Signify

Signify (Euronext: LIGHT) — міжнародна компанія, лідер у галузі світлотехніки для професійного і споживацького ринків, а також виробництві світлових рішень для Інтернету речей. Продукція під брендом Philips, інтегровані системи освітлення Interact і сервіси, що базуються на даних, забезпечують додаткові бізнес-можливості та «перевтілюють» будинки, будівлі та громадські місця. У 2018 році об’єм продажів становив 6,4 млрд євро. У компанії працює 29 000 співробітників більш ніж у 70 країнах. Компанія розкриває безмежний потенціал світла для створення комфортного середовища проживання та покращення життя людей. Новини про компанію Signify ви зможете знайти на офіційному веб-сайті, у Твіттері та LinkedIn. Інформацію для інвесторів шукайте на сторінці «Стосунки з інвесторами».

За більш детальною інформацією звертайтеся до представників Signify

Телефон: +38 (044) 499 59 75

https://www.signify.com/uk-ua/contact

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

Креативна рекламна кампанія для мережі Сільпо від агенції Promodo

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА