14:46 27.05.2019

500 тис клієнтів "Дніпропетровськгаз Збут" користуються онлайн-сервісом "Особистий кабінет"

2 хв читати

З початку року на 10% зросла кількість клієнтів "Дніпропетровськгаз Збут", які користуються сервісом "Особистий кабінет" на сайті 104.ua. Після чого загальна кількість користувачів онлайн-сервісом  зросла  до 500 тис. клієнтів.

Мобільний онлайн-сервіс "Особистий кабінет" доступний для використання не лише в містах, а також у віддалених сільських районах. З початку 2019 року кількість зареєстрованих  зросла на 45 277 споживачів. Найбільше користувачів "Особистого кабінету" – у містах Дніпро та Кривий Ріг.

Відтак, вирішуючи дистанційно та мобільно "газові" питання", клієнтам більше не потрібно їхати у районний центр та стояти в чергах, щоб оплати за газ або внести показання лічильника. А також очікувати рахунку в поштовій скриньці, адже вся інформація щодо особового рахунку перебуває у цілодобовому доступі.

"Зареєструватися в "Особистому кабінеті" можуть всі побутові споживачі та фізичні особи-підприємці, на яких відкрито особовий рахунок.  Для цього на сайті 104.ua необхідно зайти в поле "Реєстрація", ввести номер свого особового рахунку, останню суму платежу та email. Його мобільна версія - додаток 104 Mobile зручний тим, що в ньому реалізована функція мультиакаунта, тобто через один мобільний пристрій можна керувати декількома особовими рахунками", - зазначив директор ТОВ "Дніпропетровськгаз Збуту" Тетяна Соболь.

Враховуючи побажання самих споживачів, компанія постійно вдосконалює функціонал кабінету і додає канали онлайн-спілкування з клієнтами. Однією з останніх новинок клієнтських сервісів для споживачів газу є чат-бот "7104ua" у месенджері Viber та мобільний додаток "104 Mobile Light" для користувачів iPhone та "104 Бізнес онлайн" для комерційних споживачів газу.

Довідка: ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" з 1 липня 2015 року виступає гарантованим постачальником газу для споживачів природного газу м. Дніпропетровськ та Дніпропетровської області, с. Темирівка Гуляйпольського району Запорізької області та с. Придніпрянське Кобиляцького району Полтавської області (згідно з рішення НКРЕКП №653 від 16 травня 2017 р.). Компанія постачає природний газ майже 1,3 млн. побутовим споживачам, 700 бюджетним установам та 152 релігійним організаціям. Серед 4 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ТОВ "Метрополія", ПАТ "Дніпропетровський тепловозоремонтний завод", ТОВ "Катеринославхліб", ТОВ "Снек Експорт" та ПАТ КБ "Приватбанк".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА