09:30 24.01.2011

Товари мережі METRO відтепер доступні кожному через Інтернет

3 хв читати

Компанія Ambar.ua стала офіційним партнером "Метро Кеш енд Кері Україна".

Відтепер кожен українець може замовити товар із центру торгівлі METRO, залишивши заявку на сайті www.ambar.ua.

Товар з асортименту в понад 25 000 найменувань цього ж дня буде доставлено за вказаною Клієнтом адресою.

Українська компанія Амбар підписала договір про співробітництво з "МЕТРО Кеш енд Кері Україна", згідно з яким METRO представить власні торгівельні марки в українському сегменті Інтернету.

Зробити замовлення на сайті Ambar.ua можуть усі охочі, незалежно від наявності клієнтської картки METRO. Це означає, що кожен українець, зайшовши на сайт www.ambar.ua, з мінімальними витратами часу, сил та енергії отримає необхідний товар з доставкою додому чи в офіс. Доставку продуктів по Києву та Вінниці буде здійснено оперативно, за найменшими витратами часу та грошей Клієнта.

Отже, українські користувачі Інтернету отримали додаткову можливість зручної купівлі якісних товарів міжнародної мережі METRO.

Після розміщення замовлення Клієнт здійснює резервування, відбір та упакування замовлених товарів в магазинах METRO. Терміни придатності, цілісність упаковки, температурні режими зберігання, зовнішній вигляд товарів, які відбирає Клієнт, перевіряють на кількох етапах. Товари, які потребують особливих умов зберігання, перевозять та зберігають в ізотермічних контейнерах для продуктів, що швидко псуються. Компанія дотримується необхідних умов зберігання не лише під час транспортування товару, а й при його складуванні перед сортуванням та пакуванням.

"Ми намагаємося надати українцям легкий, комфортний та швидкий спосіб купівлі товарів високої якості за низькими цінами, які гарантує компанія МЕТРО", - розповів директор служби доставки української компанії Амбар Дмитро Куницький.

Сучасні покупці розглядають інтернет-магазини як чудову альтернативу звичайним магазинам. Доставка товарів, максимально зручна та корисна для Клієнта, - це головне в компанії. Покупці спочатку уважно вивчають послуги та пропозиції, неквапливо, сидячи у зручному кріслі з чашкою чаю чи кави, "розгулюють" віртуальними магазинами, роздивляються ярлики й надписи на упаковках, розшукуючи необхідну їм інформацію. Тут немає черг, витрат часу на дорогу й ходіння звичайними магазинами. Це дуже зручно! Саме так, доставка товарів через Аmbar.ua – це більш ніж зручно!

Компанія Амбар розпочала свою роботу у Вінниці, а нині вдосконалює й налагоджує свою мережу в Києві та інших обласних центрах України.

У такому обласному центрі з високим рівнем ділової активності, як Вінниця, доставка компанії Амбар діє з лютого 2010 року. Майже за рік здійснено кілька тисяч доставок понад 600 клієнтам.

Один раз спробувавши, 90% клієнтів компанії Амбар в подальшому надають перевагу саме такому способу робити покупки.

Ці клієнти, за проведеними незалежною компанією маркетинговими дослідженнями, сприймають Амбар як Інтернет-сервіс, який відповідає таким характеристикам: висока якість товару, гарне обслуговування, пунктуальність, оперативна обробка замовлень та реагування, клієнтам "телефонують, уточнюють замовлення", "пропонують по телефону заміну товару, якщо замовленого немає в наявності". Клієнти також відзначили якісну упаковку товарів, доставку охолоджених і заморожених товарів у спеціальних холодильниках.

Стосовно планів поглиблення мережі, слід зазначити, що з грудня 2010 року компанія Амбар спільно з "МЕТРО Кеш енд Керрі Україна" відкрила представництво в Києві (район Теремків), і з січня нового року розпочала обслуговування мешканців Дарницького району Києва. Триває робота з розширення служби доставки товарів по всій столиці. У планах компанії Амбар поетапне розширення доставки товарів у інших обласних центрах України, де представлена мережа магазинів METRO.

METRO Cash&Carry є торговим підрозділом німецької METRO Group. Власні торговельні марки компанії представлені в магазинах METRO в Україні з 2003 року. Їхня частка в загальному обсязі продажу компанії в 2009 році становила 10%.

Компанію Амбар створено в серпні 2009 року. З 8 лютого 2010 року діє сайт www.ambar.ua. Основна діяльність - організація закупівлі та доставки товарів додому та в офіси. Центральний офіс компанії розташований в місті Вінниця. У грудні 2010 р. відкрито представництво в м. Києві.

Контакти: (044)-537-14-74; (0432)-50-21-02; [email protected].

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Анатолій Шкрібляк про розширення лінійки каш швидкого приготування ТМ "Добродія"

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА