10:03 27.06.2019

НАШ Тигран Мартиросян у новому проекті "Опозиція" на каналі "Україна"

1 хв читати

28 червня о 22:00 на каналі "Україна" відбудеться прем’єра політичного ток-шоу "Опозиція", ведучим якого стане відомий журналіст та ведучий топових ток-шоу на НАШ. МАКСІ.ТВ - Тигран Мартиросян.

Зйомки ток-шоу відбуватимуться в студії та командою телеканалу НАШ.МАКСІ-ТВ.

Кожного випуску гостями  студії нового проекту будуть представники партій, що йдуть на парламентські вибори. Лідери політичних сил презентують свої передвиборчі програми та представлять перші п’ятірки своїх команд, які приєднаються до дискусій щодо найгостріших суспільно важливих тем та дадуть відповіді на актуальні питання, що турбують українців.

"До позачергових виборів до парламенту залишається менше місяця і за цей короткий проміжок часу країна повинна дізнатися якомога більше про тих, хто змагається за входження у наступну Верховну Раду. "Опозиція" - політичне ток-шоу, де ми - виборці, будемо в опозиції до політиків, які є при владі та які претендують на неї. Ми будемо налаштовані критично, запитуючи про політичні програми, партійні списки і передвиборчі обіцянки. Зустрічаємося щоп'ятниці, о 22:00, в ефірі телеканалу "Україна", - прокоментував ведучий нового ток-шоу Тигран Мартиросян.

Дивіться прем'єру політичного ток-шоу "Опозиція" на телеканалі "Україна" в п’ятницю, 28 червня, о 22:00.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА