11:59 12.07.2019

Серед кандидатів-мажоритарників у Хмельницькому лідирує Стефанчук від "Слуги народу"

1 хв читати

За 10 днів до виборів серед кандидатів-мажоритарників з відривом понад у 6% лідирує кандидат від партії "Слуга Народу" Микола Стефанчук.

Соціологічна служба ГО "Соціально-політична ініціатива" оприлюднила рейтинг кандидатів станом на 10 липня по 187 виборчому округу, що включає місто Хмельницький. Серед кандидатів-мажоритарників у Хмельницькому лідирує Стефанчук від "Слуги народу".

За 10 днів до виборів результат виглядає абсолютно прогнозованим – серед кандидатів-мажоритарників з відривом понад у 6% лідирує кандидат від партії "Слуга Народу" Стефанчук Микола Олексійович. Його прогнозований результат – 22,63% голосів виборців. 

Другим іде кандидат від "Свободи", що позиціонується як "людина мера Симчишина" – Віталій Діденко з рейтингом 16,34%. 

На третє місце несподівано піднявся Вячеслав Неволько, що представляє "Батьківщину" і веде дуже активну передвиборчу компанію. Його рівень довіри виборців складає 6,29%, однак дуже близькими є результати Анатолія Собко (5,82%) та Аліни Коваль (4,79%). Водночас, чинний депутат Сергій Мельник може розраховувати тільки на 2,72% голосів хмельничан, що ставить його лише на 6 місце у рейтингу.

Серед політичних партій також лідирує "Слуга Народу" з рейтингом в 33,99%. Далі, з рівнем підтримки близько 8% йдуть "Європейська Солідарність", "ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода".

Похибка дослідження складає 4%.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА