16:53 19.07.2019

На Вінниччини через борги припинена подача газу для 15 тисяч споживачів

1 хв читати

Перед відключенням газу всі 15 тис. споживачів, що заборгували 37 млн грн, неодноразово отримали від «Вінницягаз Збут» повідомлення про необхідність погашення боргу. В липні чергові повідомлення отримали ще 17 тис. боржників.  

На 1 липня поточного року заборгованість за газ перед «Вінницягаз Збут» мають 316 тис. клієнтів. В більшості випадків  це несплачені суми за попередні періоди, зазвичай в опалювальні сезони. Поточні платежі у літні місяці надходять своєчасно.

 «Ми сподіваємося на погашення боргів в міжопалювальний період, надсилаємо споживачам повідомлення та попередження. В разі відсутності зустрічного руху вимушені припиняти подачу газу. До початку нового опалювального сезону заборгованість має бути зведена до мінімуму. Від цього залежить стабільність постачання газу в регіоні» - говорить директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

 Компанія вдається до припинення газопостачання лише після письмових повідомлень. Тож усі боржники неодноразово отримують попередження про припинення постачання газу. З початку липня такі попередження направлені вже  17 тис. споживачів. Для уникнення припинення постачання газу, споживачі мають погасити борги, або, за погодження «Вінницягаз Збут», можуть укласти договір реструктуризації та сплатити борг частинами за взаємно узгодженим графіком.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА