11:51 29.07.2019

Харківського лісничого, який викрив лісову мафію перед Зеленським, звільняють

1 хв читати

17 липня відбувся візит до Харкова президента України Володимира Зеленського, який заявив, що, пролітаючи над Харківською областю, був вражений масштабними наслідками незаконної вирубки лісів. Про ситуацію з вирубкою Президенту доповідав директор ДП "Жовтневий лісгосп" Руслан Чагаровський, який займає цю посаду з листопада 2014 року.

Відзначимо, що раніше Р.Чагаровський вступив в конфлікт як з харківським, так і з київським керівництвом лісового господарства, оскільки розпочатий ним аудит виявив колосальні збитки, завдані вирубкою лісу. Симптоматично, що напередодні візиту Зеленського невідомі спалили автомобіль дружини Р.Чагаровського. Однак, незважаючи на команду президента повернути процес у правове русло, реакція в.о. глави Держагентства лісових ресурсів України була іншою: він подав до Кабміну подання про дострокове розірвання контракту з Русланом Чагаровським.

Зараз Руслан Чагаровський очікує звільнення і каже, що його хочуть прибрати з системи, щоб його аудит не виявив плоди багаторічної діяльності лісової мафії. Сума збитків у 80 млн грн, про яку лісник доповідав Зеленському В.О., на сьогодні вже виросла до 100 млн грн, і загрожує збільшитися мінімум удвічі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА