14:06 13.08.2019

Чим відрізняється професійний клінінг від звичайного прибирання

4 хв читати

Чим відрізняється професійний клінінг від звичайного прибирання ми поговоримо сьогодні з лідерами ринку Києва і Київської області, клінінгової компанією MasterHouse, в особі керівника департаменту мобільного клінінгу Олега Слабоденюка, який люб'язно погодився дати визначення що ж таке професійний клінінг і на що потрібно в першу чергу звертати увагу якщо в даному питанні Ви вирішили звернутися до третіх осіб. І саме на них покласти відповідальність за одну з найваликих цінностей кожного з нас, за наш будинок!

Професійний клінінг в Києві

Щодня в Києві і області мільйони жителів стикаються з необхідністю наведення порядку в своєму житлі. При цьому з огляду на динаміку життя у величезному мегаполісі ми часто, щось відкладаємо на потім, як би розділяючи більш і менш істотні завдання, але на превеликий жаль, коли відкладених завдань стає все більше і більше приходить час коли відкладати на потім можливості вже немає. В питанні наведення порядку і підтримання чистоти в будинку, квартирі або офісі може прийти на допомогу професійна клінінгова компанія.

Основне і головна відмінність клінінгової компанії від звичайного прибирання полягає в професійному підході до виконання завдання, тут можна і потрібно говорити про обов'язково наявності наступних факторів:

1). Професійної техніки і обладнання для прибирання в широкому асортименті, наприклад пилососи для сухого та вологого прибирання, парогенератори, екстракторні і роторні машини, та багато іншого.

2). Наявність хімічних компонентів різних видів і типів для будь яких поверхонь, і в цьому питанні важливо пам'ятати що в професійному середовищі універсальних засобів які ми часто використовуємо в домашніх умовах просто немає.

3). І звичайно ж спеціально навчений персонал, який знає brand book клінінгової компанії в якій він працює і в своєму практичному і теоретичному рівні знань відповідає всім вимогам для максимально ефективної роботи. При цьому потрібно розуміти, що наприклад для прибирання квартири в 60-70 метрів квадратних до вас приїде мобільна бригада яка буде складатися мінімум з трьох, або чотирьох осіб.

4). За цим якщо Ви запросили до себе додому в квартиру або офіс клінінгову компанію і відкривши двері побачили, що на порозі стоїть дві людини з пакетом із супермаркету в руках, наші рекомендації будуть зводиться до того, щоб ви не ризикували вашим майном і ввічливо відмовилися від послуг цих можливо і хороших, але далеко не професійних "клинеров".

Вибрати клінінгову компанію

Як же вибрати клінінгову компанію в Києві, з мінімальними ризиками і максимальним ефектом після збирання? Все дуже просто, дотримуйтесь наступних правил:

1). Дізнайтеся рекомендації родичів, друзів, а можливо і сусідів. Може хтось з них раніше замовляв прибирання і залишився задоволений її результатом.

2). Ніколи не замовляйте послугу переходячи по нав'язливим рекламним оголошень, на підозрілих сайтах які обіцяють нечувані знижки і запевняють що замовлення варто зробити саме зараз.

3). Якщо з тих чи інших міркувань вибір уже впав, на ту чи іншу клінінгову компанію обов'язково - уважним чином, вивчіть їх сайт на предмет наявності галереї робіт. Це допоможе зрозуміти, якого рівня об'єкти виконавець виконував раніше, як виглядають його співробітники і в якій формі вони працюють. Оскільки портфоліо справа наживна і для реального виконавця, це його гордість, а його відсутність відразу наштовхує на недвозначні висновки про недосвідченість.

4). Не бійтеся ставити прямі запитання, наприклад: скільки ви працюєте на ринку; скільки співробітників приїде на моє замовлення; якими хімічними компонентами проводиться прибирання; скільки часу знадобиться від початку і до кінця робіт і т.д. І будьте впевнені, що у всіх перерахованих вище питаннях виконавцю приховувати нічого і вам люб'язно повинні розповісти всі аспекти які Вас цікавлять.

5). Після отримання відповідей на всі питання, що цікавлять, не полінуйтеся і перевірте інформацію відгуками які легко можна знайти в інтернеті про виконавця. Це звичайно не гарантує максимально високий рівень професіоналізму, але підкреслить плюси і мінуси виконавця, що дасть можливість в черговий раз зіставити інформацію з почутим раніше.

І вже пысля рекомендованого нами аналізу робіть свій вибір, але при цьому обов'язково пам'ятайте що будь-яка послуга, в тому числі і прибирання повинна бути проконтрольована з боку Замовника. Та тільки після того як Ви особисто переконалися в якості її виконання розрахуйтеся за повний комплекс наданих робіт!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА