12:40 18.09.2019

Уперше 1+1 в HD-якості дивіться з "Домашнім Телебаченням" Київстар

1 хв читати
Уперше 1+1 в HD-якості дивіться з "Домашнім Телебаченням" Київстар

19 вересня Київстар першим серед провайдерів телеком-послуг почне транслювати канал 1+1 у HD-якості. Дивитись телеканал  у високій якості без додаткової плати зможуть всі користувачі "Домашнього телебачення", незалежно від їх тарифних планів.

За даними Київстар, телеканал 1+1 - лідер за тривалістю перегляду на платформі "Домашнє телебачення". Його дивляться в середньому на 17% довше в порівнянні з найближчим конкурентом.

Послугу "Домашнє телебачення" від Київстар обрало вже майже 60 тис. абонентів, а приріст бази за останній рік склав 58%. Головними перевагами "Домашнього телебачення" є великий вибір телеканалів, висока якість зображення та звуку, більше 1000 фільмів та серіалів у відеобібліотеці, функція "ТВ-архів". За одну абонплату клієнти Київстар можуть дивитись різні фільми та програми на чотирьох пристроях (телевізор, комп'ютер, планшет та смартфон). Наразі, послуга доступна для підключення від 80 грн. на місяць для всіх клієнтів компанії, котрі користуються фіксованим інтернетом Київстар. А також у тарифах "Все разом", які об’єднують послуги мобільного зв’язку, домашнього інтернету та телебачення, й дозволяють економити до 50% вартості.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА