17:59 19.09.2019

За результатами ХХ конкурсу професіоналів фармгалузі “Панацея”, “Фармак” – краща фармацевтична компанія України

1 хв читати

18 вересня відбулася церемонія нагородження переможців XX конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі України "Панацея 2019". "Фармак" став переможцем конкурсу у номінації "Компанія року"

"Нещодавно відбулася щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES) у Києві. Форум був присвячений темі державного управління заради щастя, зокрема аналізу основних проблем сьогодення, пов'язаних з цим. Якщо заглибитися в тему щастя, то можна побачити, що для кожної країни це поняття складається з різних факторів. І єдиний показник, який має практично однакову частку в будь-якій державі - це здоров'я. Здоров'я - базова цінність як для кожної людини, так і для країни в цілому. Тому рецепт щастя для України простий - зробити здоров'я національним пріоритетом. "Фармак" служить людям вже майже 95 років! Весь цей час ми виконуємо нашу основну задачу - робимо доступним лікування сучасними і ефективними лікарських препаратами. І ми продовжимо нести свою місію далі, розширюючи свою присутність в терапевтичних групах, збільшуючи виробничі потужності та удосконалюючи технології", - зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор АТ "Фармак"
ПАТ "Фармак" - багаторічний лідер фармацевтичного ринку України. За підсумками 2018 року частка компанії становила 5,4% фармринку.
ПАТ "Фармак" входить до трійки лідерів фармгалузі України, є членом асоціації "Виробники ліків України" (АВЛУ).
Бенефіціар компанії - голова наглядової ради Філя Жебровська.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА