14:43 25.09.2019

Вперше консалтингова компанія з України визнана найкращою у Східній Європі

4 хв читати

NAI Ukraine отримала престижну міжнародну нагороду Best Real Estate Consulting Company CIS & Eastern Europe 2019 за версією Global Banking & Finance Awards. Компанія визнана найкращим консалтинговим агентством у сфері нерухомості на території Східної Європи і пострадянському просторі.
Таке визнання на міжнародному рівні консалтингова компанія з України отримала вперше. Успіх NAI Ukraine став результатом багаторічної роботи та послідовного вдосконалення інтелектуального продукту компанії.

Унікальний блок послуг: від архітектури до брокериджу

Комплекс послуг NAI Ukraine відрізняється від стандартного для цього виду діяльності. Компанія пропонує «мікс» із консалтингу, архітектури, бізнес-планування та брокериджу.

Таке поєднання виникло не випадково – це результат багаторічного досвіду роботи. І воно не є остаточним: NAI Ukraine освоює нові напрямки, щоб надавати клієнтам рішення у всіх аспектах сфери нерухомості. У 2018 році відбувся запуск послуги оцінки і вже завершено ряд великих проектів для клієнтів із Європи та України. Також із кінця минулого року надається послуга офісного брокериджу. Серед клієнтів – найбільші міжнародні організації у сфері безпеки, фінансів, нафтогазової і транспортної промисловості, а географія проектів охоплює не лише Україну, а й країни Азії та Східноєвропейського регіону.

Співпраця з великими клієнтами дозволила компанії за короткий час сформувати унікальний портфель проектів. Усі вони відповідають сучасним світовим трендам, що забезпечує їм комерційну успішність не тільки після введення в експлуатацію, але й у майбутньому.

CEO та засновник NAI Ukraine Віталій Бойко – автор маркетингової концепції таких відомих об'єктів як Blockbuster Mall, Ocean Plaza, Ocean Mall, Lavina Mall, April Mall, Smart Plaza Obolon, Smart Plaza Polytech, Smart Plaza Goloseevo і багато інших.

Як брокер компанія представляє на ринку мережу мега-молів девелопера Mandarin Plaza Group, в яку входять Lavina Mall, Blockbuster Mall, Ocean Mall, Lisova Mall, Hippodrome Mall, Peremoga Mall. Кожен з цих об’єктів – домінуючий торговий центр, який охоплює не менше 1 млн. населення Києва та передмість. Також серед проектів NAI Ukraine – транспортно-орієнтовані ТРЦ Oasis і April Mall, унікальні для ринку України об'єкти CEETRUS Ukraine – Rive Gauche та Retail Park Petrovka.

Активна робота ведеться по створенню житлових і багатофункціональних об'єктів, що дозволило поповнити портфоліо проектом ЖК Mirax, створеного для провідного українського девелопера Київміськбуд. Також архітектурні та консалтингові послуги NAI Ukraine затребувані у таких великих замовників як Укрбуд, Укрзалізниця, Київпроект Девелопмент.

Success-stories для брендів: вивести на ринок H&M і IKEA

NAI Ukraine відома в Україні, як брокерська компанія, яка активно займається виведенням міжнародних брендів на локальний ринок.

Залучення нових ритейлерів – процес, який вимагає часу і залучення ресурсів. У процесі цієї роботи компанія не лише виступає із пропозицією своїх об'єктів. Дуже часто NAI Ukraine виступає популяризатором України в світі і під час переговорів формує позитивне уявлення про країну серед іноземних інвесторів.

Аналітичний відділ проводить спеціальні дослідження, щоб надавати повну інформацію про ринок ритейлерам.

Готовність брендів працювати в Україні збільшується, коли вони починають знайомитись з торговими центрами, які представляє NAI Ukraine. У якості концептологів компанія бере участь у розробці унікальних об'єктів, що відповідають вимогам міжнародних орендарів. І слід зазначити, що переваги торгових центрів перекривають певні недоліки економічної ситуації.

Кількість success-stories, здійснених за останні роки, надихає: H&M, IKEA, Koton, DeFacto та багато інших.

NAI Ukraine постійно бере участь в MAPIC, MIPIM, ReCon та інших головних міжнародних і українських виставках.

Крім цього, в 2019 році компанія провела власний, унікальний для українського ринку захід, – NAI Ukraine Retail Forum.

В рамках форуму NAI Ukraine презентувала локальним та міжнародним ритейлерам можливості розвитку брендів у ТРЦ України. У заході взяли участь понад 200 гостей, міжнародні спікери – топ-менеджери відомих брендів, десятки ритейлерів із інших країн, у тому числі, Франції, США, Швеції, Великобританії, Італії, Польщі, Туреччини, Німеччини, Азербайджану, Балтики.

Про премію

Премія Global Banking & Finance Awards заснована в 2011 році авторитетним британським діловим виданням Global Banking & Finance Review. Вона відображає інновації, досягнення, стратегії, прогресивні та надихаючі зміни, що відбуваються у глобальному фінансовому співтоваристві.

Global Banking and Finance Review – британський фінансовий журнал, заснований у 2010 році. Видання присвячене міжнародним фінансовим тенденціям і подіям, і висвітлює такі теми як банківська справа, брокеридж, іноземна валюта, корпоративне управління, управління активами, податки, бухгалтерський облік, злиття та поглинання, внутрішні інвестиції і різні види діяльності у сфері корпоративної соціальної активності.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА