17:31 11.10.2019

Київстар увійшов до першої двадцятки кращих роботодавців України

3 хв читати

Завдяки сучасним підходам до роботи з персоналом, створенню сприятливого середовища для розвитку співробітників, національний телеком-оператор Київстар залишається одним з найбільш привабливих роботодавців серед компаній України.  

Київстар став одним із кращих роботодавців України за версією журналу "Власть денег" і єдиним представником ринку мобільного зв’язку серед двадцятки лідерів дослідження. У виборі кращих роботодавців експертна комісія враховувала критерії, що характеризують кількість робочих місць та їх надійність, зокрема, збільшення кількості працюючих та зростання заробітних плат у порівнянні з минулим роком, а також можливості для професійного і кар’єрного зростання співробітників.  При цьому враховувались відгуки респондентів на сайтах з працевлаштування, думка галузевих експертів, і, навіть, коментарі на форумах в соціальних мережах.

Журі конкурсу відзначило високий рівень HR-стратегії Київстар, що спрямована на мотивацію персоналу і створення конкурентоздатних умов для працівників різних вікових категорій, а також високу якість програми безперервного навчання співробітників, та створення сприятливого середовища для їх професійного розвитку.

Оксана Олійник, директор з розвитку персоналу та організації Київстар:  "Системне зростання бізнесу компанії залежить значною мірою від мотивації команди. Тому ми постійно удосконалюємо роботу з персоналом і створюємо нові можливості для розвитку співробітників. Ми намагаємось  розкривати потенціал не лише чинних співробітників, але й разом з ними "вирощуємо" майбутню зміну – залучаючи стажерів, студентів, усіх, хто хоче розвиватись разом із такою динамічною галуззю, як мобільний зв’язок".

Київстар впроваджує найсучасніші підходи до роботи з персоналом та людьми, які шукають роботу. Так, в компанії діє програма стажувань для молоді , що має можливість попрацювати в компанії-лідері ринку та отримати досвід, необхідний для початку успішної кар’єри. Наприклад, у 2019 році на шестимісячне оплачене стажування у Київстарі було працевлаштовані 23 студенти.

 Для людей, які за різними причинами зробили паузу у своїй кар'єрі, але готові і хотіли би повернутися до роботи чи навіть кардинально змінити сферу своєї діяльності, цього року почала працювати програма Returnship. А для школярів діє програма профорієнтації– лекції і семінари на території компанії, які допомагають підліткам зорієнтуватись у виборі майбутньої професії.

Зовсім недавно в компанії стартував черговий набір студентів до Big Data School. Прийом заявок на безкоштовне навчання новітнім технологіям ще триває. Студенти Big Data School  вивчатимуть інструменти обробки та агрегації великих даних та відпрацьовуватимуть застосування навичок машинного навчання на практиці.

Постійне удосконалення роботи з персоналом, впровадження кращих зарубіжних та вітчизняних HR-практик дозволяє Київстар  утримувати репутацію одного з кращих роботодавців України протягом останніх десяти років.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій за кількістю абонентів, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,2 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА