18:26 13.10.2019

У Києві відбудеться центральний форум учасників ринку нафтопродуктів Petroleum Ukraine 2019

2 хв читати

12–13 листопада 2019 року в Києві відбудеться 11-та міжнародна конференції Petroleum Ukraine 2019. Про це повідомляє організатор заходу «Консалтингова група А-95». 

Petroleum Ukraine – центральне місце зустрічі еліти українського ринку нафтопродуктів, власників та топ-менеджерів українських і зарубіжних компаній. Щорічно форум відвідують понад 200 делегатів, серед яких і найбільші гравці – Білоруська нафтова компанія PKN Orlen, "Укртатнафта", Proton Energy Group, ОККО, WOG, АМІС, Wexler, Vitol, Trafigura, Coral Energy, "Альянс Енерго Трейд" і багато інших. 

Цього року центральними темами обговорення будуть такі: трансформація джерел нафтопродуктового забезпечення України, реформування системи контролю за обігом нафтопродуктів і альтернативна енергетика. 

"Паливний ринок переживає вкрай складний і насичений етап у своїй історії. Наразі продовжується пошук альтернативних джерел поставок, відбувається перехід на посилену систему фіскального контролю, триває запекла конкурентна боротьба і між легальними гравцями, і з тіньовим ринком. Паралельно приходить розуміння нової реальності і необхідності думати про чисту енергію", – зазначає Сергій Куюн, директор "Консалтингової групи А-95" і модератор Petroleum Ukraine. 

Під час сесійної програми виступлять представники профільних міністерств і відомств (Міненерго, ДФС, Міноборони), державних компаній ("Укрзалізниця", НАК "Нафтогаз України"), провідні виробники і постачальники нафтопродуктів, аналітики міжнародних енергетичних агентств, власники і топ-менеджери провідних автозаправних мереж. 

Уперше форум Petroleum Ukraine відбувся у 2009 році. "Консалтингова група А-95" – організатор найбільших конференцій для учасників ринку скрапленого газу (LPG Ukraine) і постачальників морем (Black Sea Petroleum Trading). 

Офіційний інформаційний партнер – "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА