16:00 21.10.2019

Дванадцять провідних компаній стали членами Американської торговельної палати в Україні у червні-вересні 2019 року

7 хв читати

Американська торговельна палата в Україні об’єднує найбільших інвесторів та міжнародні компанії, які працюють в Україні. З 1992 року Палата доносить голос бізнесу в Україні на найвищому рівні, просуваючи економічний порядок денний. Палата представляє та підтримує компанії-члени – найбільших інвесторів, платників податків та надійних роботодавців, які роблять значні внески до Державного бюджету та створюють робочі місця. Серед компаній, які приєднались у червні-вересні 2019, є:

  1. AC Crowe Ukraine

AC Crowe Ukraine є членом міжнародної мережі Crowe Global і працює в Україні з 2016 року. Фірма досягає успіху на ринку шляхом ефективного задоволення потреб та очікувань клієнтів в сфері аудиту, податкового консультування, консалтингу та ризиків.

Володимир Козленко, CEO

"Бути членом АСС це бути на хвилі розвитку та розуміння бізнес-процесів в країни та за її межами. Мати можливість бути причетними до інноваційних змін у бізнес-середовищі, впроваджувати у життя нові проекти, які дадуть змогу бізнесу інтегруватися у міжнародні процеси співпраці. Це шанс на нове майбутнє".

  1. Agency of Internet Rights (AIR)

Agency of Internet Rights (AIR) — інтернет-медіa компанія та багатоканальна YouTube медіамережа, офіційний сертифікований партнер YouTube, заснована у 2010 році в Україні. AIR входить в першу десятку медіа мереж світу за кількістю переглядів партнерів.

Микола Рогинець, CEO

"Співпраця з АСС — це великий крок у бік нових проектів і можливість реалізувати цікаві ідеї з міжнародними партнерами і бізнес-спільнотою України. У свою чергу AIR поділиться своїми напрацюваннями в області професійного створення контенту, інфлюенсер-маркетингу, розвитку та монетизації онлайн-відео на YouTube".

  1. Alcor-Ukraine LLC

Alcor створює центри розробки програмного забезпечення для іноземних ІТ-компаній в Україні, наймає програмістів для ІТ-компаній, знаходить потрібний офіс і надає їм подальшу підтримку, забезпечуючи юридичний, фінансовий та бухгалтерський супровід.

Дмитро Овчаренко, Директор та засновник

Американська торговельна палата надає чудові можливості для бізнесу, і ми раді стати частиною цієї сильної системи співпраці. Наше членство в Американській торговельній палаті допомагає Alcor сприяти розвитку інформаційних технологій в Україні та відкривати нові двері для інвестицій.

  1. Axpo Ukraine LLC

Група Акспо виробляє, продає і постачає електроенергію та енергоресурси в 40 країнах Європи та США. Акспо є світовим лідером в енергетичному трейдингу та пропонує індивідуальні рішення своїм клієнтам.

Сергій Онищук, Директор

 "З моменту свого заснування у 2018 році ТОВ «Акспо Україна» зосередила свою діяльність на внутрішньому оптовому ринку природного газу. Стати учасником Американської торговельної палати в Україні є важливим кроком для розширення нашої мережі та обговорення актуальних питань з представниками інших компаній".

  1. Bolt

Bolt (раніше відома як Taxify) є провідною європейською транспортною платформою, яка орієнтована на те, щоб зробити міські перевезення простішими, швидшими та надійнішими. Компанія Bolt, розпочавши свою діяльність у 2013 році, є однією зі швидко зростаючих транспортних платформ у Європі й Африці. Її інвестори: Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital і співзасновник TransferWise Таавет Хінрікус.

Тарас Потічний, CEO

"Ми пишаємось тим, що є частиною дуже активної та ефективної ділової спільноти в Україні. Членство в Американській торговельній палаті в Україні відкриває додаткові можливості ділитися своїм досвідом, співпрацювати з іншими учасниками ринку, налагоджувати стосунки з місцевим бізнесом, вести діалог та співпрацювати з урядом та владою з метою подальшого розвитку транспортної галузі".

  1. EPAM Systems

"ЕПАМ Системз" — американська ІТ-компанія, виробник замовного програмного забезпечення, фахівець з консалтингу. Заснована в 1993 році, сьогодні компанія є провідним постачальником послуг з розробки ІТ-рішень і цифрових платформ.

Юрій Антонюк, Віце-президент, керівник EPAM CEE

"Жодна компанія не зможе досягти якісних змін і створити сприятливе бізнес-середовище поодинці. Саме це одна з причин, чому ми приєдналися до АСС. Ключовою цінністю від участі у спільноті ми бачимо можливість підтримки ефективного діалогу нашої компанії з колегами, органами влади та суспільством. Для EPAM, як для публічного та прозорого бізнесу, це особливо важливо".

  1. ITW Systems

"Інтелтек Україна" – компанія з іноземними інвестиціями та виробництвом в Україні, що спеціалізується на розробці та впровадженні комплексних рішень у сфері енергоефективного світлодіодного освітлення для промислового, комерційного та муніципального секторів. На ринку України компанія працює з 2010 року. Головний офіс знаходиться в США, представництва - ще в 6 країнах.

Роман Афанасьєв, генеральний директор

"Захист бізнес-інтересів компанії, ефективний діалог з державою, знайомство з потенційними партнерами та клієнтами, участь у заходах топ рівня – саме це важливо для всіх, хто приєднався або планує приєднатися до ACC. На сьогодні спільнота АСС для нас це, перш за все, коло друзів та однодумців з усього світу, де можна отримати підтримку у вирішенні складних питань, а також бути ініціатором змін на законодавчому рівні. Разом ми сильніші!"

  1. McKinsey & Company

"МакКінзі і Компанія" – це міжнародна консалтингова компанія, яка спеціалізується на вирішенні завдань, пов'язаних із управлінням, та допомагає організаціям приватного, державного та громадського секторів втілювати зміни, що мають суттєвє значення. За останні 15 років компанія співпрацювала з провідними українськими організаціями у банківській, страховій, енергетичній, сировинній, виробничій та інших галузях.

Жорж Массуд, старший партнер, керуючий партнер

"Ми постійно удосконалюємо наші методи роботи з клієнтами, навички і вміння. Більше половини того, що ми робимо сьогодні, взагалі не існувало 5 років тому. Ми хочемо поділитися  цим досвідом в Україні, щоб місцеві компанії мали можливість повною мірою реалізувати свій потенціал. Американська торговельна палата, беззаперечно, є ідеальним партнером для реалізації змін у бізнес-середовищі країни".

  1. Radisson Hotel Group

Radisson Blu Hotel, Kyiv – центральне місце розташування, повністю оновлені 254 номери та конференц-зона, меню від італійського шефа, зручне зонування як для бізнес-гостя, так і для туриста, увага до найменших деталей – все для персоналізованого сервісу та незабутніх вражень під час кожного візиту до готелю.

Джеспер Хенріксен, Генеральний менеджер готелю Radisson Blu Hotel, Kyiv та директор готелів Radisson Blu в Києві.

"Для нас велика честь і привілей бути членом Американської торговельної палати в Україні. Це відкриває можливість розширити набір професійних навичок, ресурсів, цінних пропозицій, удосконалити комунікації з клієнтами та партнерами, доповнити один одного, генерувати щось абсолютно нове, а також об'єднати зусилля – це все та більше допоможе нашій галузі здобути великі успіхи".

  1.  Schneider Electric Ukraine LLC

Schneider Electric просуває провідні технології та послуги для домогосподарств, будівель, ЦОД, інфраструктури, різних галузей промисловості, пропонує ефективні інтегровані рішення, які об’єднують управління енергією, автоматизацію і програмне забезпечення. У екосистему Schneider Electric входить найбільша мережа партнерів, інтеграторів та розробників, разом з якими на базі відкритої платформи рішень Schneider Electric забезпечує операційну ефективність і управління в режимі реального часу.

Михайло Бубнов, Директор

"Я вважаю, що наші інноваційні рішення можуть допомогти  компаніям, що працюють в Україні, бути цифровими, енергоефективними, прогресивними та екологічними. Ми відкриті до діалогу та консультацій через мережу Американської торговельної палати, тож разом ми зробимо енергію розумною, надійною та безпечною".

  1.  SP Advisors

Заснована у 2011 році, інвестиційна компанія SP Advisors є експертом з інвестиційно-банківських послуг в Україні та країнах Європи. Надає українським компаніям бухгалтерські послуги та послуги бек-офісу для ведення бізнесу в США.

Нік Піацца, директор

"Ми маємо спільну мету – сприяти розвитку українського бізнесу. Американська торговельна палата є платформою для підтримки та розвитку діалогу у міжнародній та українській бізнес спільноті. Завдяки цьому ми сподіваємось збільшити поінформованість серед представників українського бізнесу щодо залучення фінансування та створення власних компаній на території США". 

  1.  Very Good Security (VGS)

Very Good Security (VGS) пропонує сучасний підхід до безпеки даних та сертифікації (PCI, SOC2, EI3PA, HIPAA, GDPR), що дозволяє компаніям оперувати чутливими даними без зайвих витрат та відповідальності їх зберігання.

Махмуд Абделькадер, CEO та співзановник VGS

"Very Good Security рада доєднатись і стати частиною Американської торговельної палати в Україні. Ми з нетерпінням чекаємо зміцнення та розширення наших бізнес зв’язків в Україні, що дуже доречно, коли ми зростаємо як компанія".

Довідка про Американську торговельну палату в Україні:     

Працюючи в Україні з 1992 року, Американська торговельна палата тісно співпрацює з органами державної влади з метою покращення бізнес-середовища й залучення прямих іноземних інвестицій в українську економіку, сприяючи розвитку стабільних, прозорих та справедливих правил ведення бізнесу в Україні. Більше інформації за посиланням: http://www.chamber.ua/uk

Контактна особа:

Тетяна Команицька, Асистент зі зв’язків з громадськістю та пресою Американської торговельної палати в Україні, [email protected]   

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА