17:23 06.11.2019

Перший у Східній Європі Форум Industry 4.0

2 хв читати

22 листопада в КВЦ Парковий у Києві відбудеться Перший у Східній Європі Форум Industry 4.0. Подія збере провідних експертів і понад 500 учасників – власників бізнесу, топ-менеджерів та керівників напрямків підприємств.

Як Industry 4.0 допомагає виходити на міжнародні ринки? Як отримати контроль над усіма виробничими процесами? Навіщо Digital Twins та Predictive Maintenance власникові та фінансовому директору? Під час події відвідувачі дізнаються, як новітні технології змінюють бізнес. Переважна більшість кейсів, які будуть представлені, раніше не оголошувалися.

Усі 15 спікерів – практики підходів Industry 4.0 з Ізраїлю, Польщі, Франції та України. Серед них – Анджей Солдати, президент Правління Фонду Future Industry Platform, Міністерство підприємництва та технологій (Польща), Руті Кайдар, Technical Lead Central & Eastern Europe, Microsoft (Ізраїль), Янік Фурастьє, експерт із досвідом цифрової трансформації підприємств Airbus (15 років) та Bombardier (3 роки), фінансовий директор Interpipe Group Денис Морозов та інші.

У спеціальній виставковій Transformation Zone відвідувачі побачать, як технології Industry 4.0 – предиктивне обслуговування обладнання, доповнена реальність у виробничих цехах та інші – приносять практичні результати підприємствам України. Усі рішення можна буде протестувати власноруч поруч з експертами.

Дата: 22 листопада

Місце: м. Київ, КВЦ Парковий, Паркова дорога, 16а

Ініціатор та стратегічний партнер Форуму – IT-Enterprise, один із лідерів ринку рішень для цифрової трансформації середніх і великих підприємств.

Детальніше про подію – на офіційній сторінці.

Передбачено акредитацію ЗМІ.

Контакти для акредитації:

Каріма Андреєва

[email protected]

+38-066-271-11-08

Інтерфакс-Україна - інформаційний партнер Форуму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА