16:03 14.11.2019

ПУМБ випустив картку в польських злотих

2 хв читати
ПУМБ випустив картку в польських злотих

З листопада Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує клієнтам відкривати розрахункові рахунки у польських злотих. До рахунку клієнту відкриваються безкоштовно дві дебетові "всеКАРТИ" в злотих типу MC World debit  чи VISA Rewards (іменна та неіменна або дві іменні).

Картка ідеально підійде тим українцям, хто часто подорожує в Польщу або ж має рідних, які працюють чи навчаються там. Наприклад, батьки, чия дитина навчається в Польщі, можуть відкрити рахунок в злотих, одну картку залишити собі, іншу – віддати дитині. Обидва власники картки матимуть доступ до коштів на рахунку. Щоб контролювати витрати, батькам можна встановити місячний ліміт на використання коштів на кожну з карток. Ліміт у будь-який час можна змінити прямо в онлайн-банкінгу ПУМБ Online. Натомість, батьки будуть впевнені, що у їхньої дитини завжди буде доступ до грошей.

 "Ми випустили "всеКАРТУ" в злотих спеціально для тих наших клієнтів, діти яких навчаються за кордоном, зокрема в Польщі. Якщо розраховуватися карткою, комісії за транзакції чи конвертацію немає. Якщо знімати готівку – комісія буде мінімальна. Я сам тато, тому прекрасно розумію, що для батьків, діти яких навчаються далеко від дому, та ще й в іншій країні, "всеКАРТА" - значно більше, ніж платіжний інструмент. Це спосіб піклуватися про дитину, навіть якщо вона далеко", - прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.

Зняття готівки з картки в банкоматах за кордоном обійдеться 1,5% + еквівалент 4USD. Знімати кошти зі "всеКАРТИ" можна також і в українських банкоматах – клієнт отримає суму в гривневому еквіваленті. Послуга безкоштовна в усіх банкоматах України. 

Картка в злотих зберегла всі переваги "всеКАРТИ": поповнити карту онлайн чи в касі банку можна безкоштовно. Отримання коштів через касу не більше двох разів на місяць загальною сумою 500 тис грн в еквіваленті – також без комісії. Зняття коштів, що перевищують півмільйона в еквіваленті або ж зняття в касах інших банків – усього 1,5% від суми. Комісія за відкриття та обслуговування картки відсутня.

Для преміальних пакетів "Black Platinum" та "Premier" нової лінійки також додається можливість відкрити валютний рахунок у PLN.

Придбати чи обміняти польські злоті на гривні можна в усіх касах ПУМБ.   

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА