15:53 15.11.2019

Фахівці АТ "Дніпропетровськгазу" виявили 25 тис витоків під час обстеження газопроводів

2 хв читати

За 10 місяців поточного року фахівці компанії обстежили близько 15 тис. км газових мереж. Під час обстежень було виявлено і ліквідовано близько 25 тис витоків газу.

З початку року фахівці АТ "Дніпропетровськгаз" провели обстеження 2,1 тис. км надземних газопроводів і 12,7 тис. км підземних, за якими газ доставляється в будинки споживачів, що проживають на території Дніпропетровської області (крім Дніпра та Кривого Рогу).

Під час обстежень було виявлено і ліквідовано майже 22 тис витоків на надземних газопроводах і їх з'єднаннях і понад 400 витоків на підземних газопроводах і в газових колодязях. Найбільше витоків було виявлено на газопроводах в м Кам'янське і в смт. Широке - понад 3 тис.

"Безперебійне та безаварійне постачання газу споживачам Дніпропетровщини - основне завдання нашої компанії. Саме тому робота співробітників ділянки діагностики газопроводів так важлива. Регулярно в будь-яку погоду і будь-яку пору року за допомогою спеціалізованих приладів, фахівці виявляють витоку і пошкодження ізоляційного покриття, визначають і дають оцінку технічного стану газових мереж", - говорить начальник служби контролю за виробництвом АТ "Дніпропетровськгаз" Дмитро Грицай.

Для технічного обстеження мереж газопостачання фахівці "Дніпропетровськгазу" використовують сучасні надчутливі прилади та обладнання. Вони дозволяють виявити пошкодження труби газопроводу, визначити її товщину, відшукати пошкодження ізоляції, наявність корозії тощо. Це важливий комплекс заходів, що дозволяє виявити проблемні ділянки, попередити виникнення аварійних ситуацій і зменшити втрати газу.

Довідка: Основною сферою діяльності ПАТ "Дніпропетровськгаз" є розподіл природного газу споживачам Дніпропетровської області. На сьогодні рівень газифікації регіону становить 89%. Природний газ отримують більш ніж 600 тисяч сімей та 2,3 тис. підприємств, установ і організацій. Компанія посідає друге місце з розподілу природного газу серед підприємств нафтогазової галузі України. Обсяги розподілу складають близько 1,7 мільярдів кубометрів газу на рік. ПАТ "Дніпропетровськгаз" - одне з найбільших платників податків у Дніпропетровській області. Щорічно до бюджетів усіх рівнів компанія перераховує більше 200 мільйонів гривень податків і зборів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Анатолій Шкрібляк про розширення лінійки каш швидкого приготування ТМ "Добродія"

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА