12:32 20.11.2019

В Харкові кожен четвертий споживач природного газу зареєстрував "особистий кабінет" на сайті 104.ua

2 хв читати

На початку листопада кількість клієнтів "Харківміськгазу", що користуються онлайн сервісом на сайті 104.ua., досягла близько 125 тис. користувачів. Це кожен четвертий клієнт газорозподільної компанії

За 10 місяців до онлайн-сервісу "особистий кабінет" долучилися понад 14 тис. споживачів природного газу. Загальна кількість користувачів майже 125 тисяч. Онлайн-сервіс "особистий кабінет" для споживачів природного газу функціонує з листопада 2015 року.

Це багатофункціональна інтернет платформа з високим рівнем захисту персональних даних та цілодобовий доступ до власних даних. В кабінеті можна не тільки передати показання лічильника газу або подивитися діючу норму споживання, звірити платежі за газ минулих періодів. Також вирішити свої питання дистанційно, непотрібно іти до Центру обслуговування клієнтів та стояти в черзі, а це значно економить час.

Крім того, "Харківміськгаз" пропонує свої клієнтам інші онлайн-сервіси. Такі як мобільні додатки104Mobile і 104 MobileLight для гаджетів на операційній системі IOS. Їх можна завантажити в Google play і AppStore. Зручний інтерфейс додатків дозволяє налагоджувати зворотний зв'язок з газорозподільної компанією і контролювати кілька особових рахунків. Також отримати зворотній зв'язок можливо за допомогою смс, електронної та голосової пошти Контакт центру, чат-боту 7104 у Viber.

Зареєструвати "особистий кабінет" на сайті 104.ua можна самостійно, зі свого комп'ютера, або скористатися допомогою фахівців в ЦОК "Харківміськгаз". Так, адміністратор Центру обслуговування клієнтів може допомогти клієнту зареєструвати "особистий кабінет" на моніторі "тонкий клієнт" і навчити користуватися дистанційними сервісами компанії.

Довідка. ПАТ "Харківміськгаз" - підприємство, яке здійснює розподіл газу на території міста Харкова. Протяжність розподільчих, ввідних,  внутрішних газопроводів та газопроводів-вводів складає більше 8 тисяч кілометрів, щорічний обсяг транспортування природного газу складає 1,4 мільярдів кубічних метрів. ПАТ "Харківміськгаз" забезпечує природним газом понад 500 тис. домоволодіньта понад 3,5 тис. промислове підприємство, організацій, установ. 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА