15:29 21.11.2019

EE Real Estate Forum & Project Awards 2019

1 хв читати

26 листопада в Києві відбудеться міжнародний інвестиційний форум і вручення премії в сфері нерухомості - V Eastern Europe Real Estate Forum & Project Awards 2019

У програмі заходу чотири дискусійні панелі. Основний фокус - успіх Грузії як країни, якій вдалося залучити мільярдні іноземні інвестиції.

Спрямування форуму на практичні успішні кейси в реалізації проектів нерухомості. Серед гостей і спікерів - українські та закордонні девелопери, інвестори, розробники, архітектори, представники провідних консалтингових і брокерських компаній.

На завершення вечора відбудеться нагородження переможців EE Real Estate Awards. Професійне міжнародне журі обере кращих у 22 номінаціях. Переможці премії автоматично стають номінантами європейських премій - CRE Awards, що відбудеться у Будапешті (Угорщина) 30 січня 2020 року, а переможці у номінаціях "Brokerage Company of The Year" та "Retail of The Year" - CEE Retail Awards, що відбудеться 6 лютого 2020 року у Варшаві (Польща).

Форум і премія відбудуться в InterContinental Kyiv за адресою Велика Житомирська, 2 А. Організатори події UREClub спільно з EuropaProperty.com. Партнери – CUSHMAN & WAKEFIELD, FIABCI-Ukraine, CBRE Ukraine, DLA PIPER, NEW WORK, ІнтергалБуд, PRAGMATIKA, Архітектурна практика, PropertyGeorgia, LAMINAM, ARCHITECTURE OF THE FUTURE, PRAGMATIKA, ЛУН, Бизнес WOMEN, Nedvizhka.ua, SanBenedetto.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА