11:26 05.12.2019

Київстар визнано платником податків №1 у галузі зв’язку

2 хв читати

Асоціація платників податків України оголосила результати Всеукраїнського рейтингу “Сумлінні платники податків -2018” і нагородила кращих. Переможцями рейтингу стали компанії, які є зразковими у питаннях податкової дисципліни, своєчасності сплати податків, розмірі заробітної плати та кількості офіційно працевлаштованих працівників. Усього журі конкурсу відзначило 53 підприємства з усієї України, що представляють різні галузі економіки: від будівництва до сфери торгівлі та послуг. 

Київстар вже десятий рік поспіль стає переможцем рейтингу “Сумлінні платники податків” з найвищим результатом серед великих підприємств галузі інформації та телекомунікацій. Так, за 2018 рік Київстар сплатив до бюджетів різних рівнів понад  10 млрд грн податків та інших зборів. Зокрема, більше 4 млрд сплачено за ліцензії на розвиток нової технології зв’язку 4G/ LTE. В 2018 році компанія на 20% збільшила капітальні витрати, й інвестувала у розвиток швидкісної передачі даних понад 3 млрд грн. Мережа 4G Київстар надає якісні послуги у 9485 міст і селищ, де мешкає 74% населення України. За даними міжнародних експертів компаній Ookla та nPerf за 2018 і 2019 роки, середня швидкість мобільного інтернету на пристроях, які  підтримують зв’язок 4G, в мережі Київстар – найвища серед мобільних операторів України. 

Київстар розвиває соціально-орієнтований бізнес. Компанія допомагає Національній поліції України у розшуку зниклих дітей, підтримує навчальні проекти для школярів, що розвивають навички підприємництва, організує стажування для студентів та навчання в галузі Big Data.  Компанія також визнана одним з найбільш привабливих роботодавців України.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА