18:03 06.12.2019

Українська асоціація аграрного експорту та Експортно-кредитне агентство (ЕКА) підписали меморандум про співпрацю

1 хв читати

Цей крок посилить спільну підтримку аграрних експортерів та закладе фундамент удосконалення системи страхування аграрного сектору, представленого на світових ринках. Також, в майбутньому планується розширити напрями роботи експорту аграрної продукції українського походження, яка має високу додану вартість.

Сторони забезпечуватимуть одна одній всебічну підтримку для розвитку співробітництва та інформуватимуть одна одну про заходи, спрямовані на її розвиток.

Таке партнерство має велику перспективу, адже як ЕКА і Асоціація вбачають своєю основною метою промоцію та підтримку експорту українських виробників. Саме співпраця двох організацій сприятиме розвитку національного експорту шляхом надання широкого спектру послуг, що дозволять посилити кредитну політику українських експортерів та ефективно управляти своїми ресурсами.

Дмитро Крошка, Голова Української асоціації аграрного експорту: "Впевнений, що наша співпраця дозволить створити нові фінансові інструменти, що дадуть змогу більшій кількості українських виробників постачати свою продукцію на світовий ринок".

Довідково:

 ЕКА є уповноваженим урядом України агентством, метою якого є підтримка, стимулювання експорту українських товарів та захист українських експортерів від ризику неплатежів та фінансових втрат.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА