16:12 11.12.2019

На території Миколаївської ОТГ за участю "Донбасенерго" буде реалізовано низку великомасштабних проєктів

2 хв читати

Компанія "Донбасенерго", дотримуючись принципів ведення соціально відповідального бізнесу, у межах співпраці з Миколаївською об’єднаною територіальною громадою підготувала до реалізації у 2020–2021 рр. нові проєкти соціально-економічного розвитку регіону.

Так, згідно з підписаним 2017 р. Меморандумом між ПАТ "Донбасенерго" та Миколаївською міськрадою про взаєморозуміння та співпрацю, енергетична компанія взяла на себе зобов’язання з розроблення проєктно-кошторисної документації пріоритетних для Миколаївської громади проєктів.

У 2020 р. будуть завершені розпочаті у 2019-му проєктні роботи з будівництва критого манежу з полем для мініфутболу 20 x 40 м на вул. Лесі Українки. У перспективі розглядається можливість проєктування критого всесезонного хокейного поля на місці наявної зимової арени, що буде розташоване поруч зі спортивно-оздоровчим комплексом «Енергетик».

У майбутньому році буде реалізовано проєкти з капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення на пров. Шкільному, вул. Святомиколаївській, вул. Музичній м. Миколаївки. Загальна сума проєктних робіт, підготовлених «Донбасенерго» за цими проєктами, становить 0,4 млн грн. Гроші на їх реалізацію надає Міжнародна фінансова організація NEFCO.

Понад 1 млн грн становлять витрати Донбасенерго на розробку проєктів щодо поліпшення транспортної інфраструктури м. Миколаївки. Капітальний ремонт очікує дорожнє покриття на вул. Січових Стрільців (від вул. Воїнів-Інтернаціоналістів до вул. Петренка), на вул. Миру (від вул. Європейської до Центральної районної лікарні), на вул. Лесі Українки (від вул. Миколаївської до пл. Свєшнікова), на вул. Європейській (від вул. Миру до вул. Лесі Українки). Проєкти будуть реалізовані за кошти субвенції Державного фонду регіонального розвитку.

Капітальний ремонт очікує інфекційний корпус Слов’янської центральної районної лікарні (м. Миколаївка, вул. Миру, 13), Миколаївську загальноосвітню школу I–III ступенів № 1 (вул. Синецького, 4) і дошкільний навчальний заклад №  43 м. Миколаївки на вул. Миру, 43.

Також готовий до реалізації проєкт ДП Укрдержбудекспертиза "Питна водиця" з реконструкції централізованого водозабезпечення питною водою м. Миколаївки.

ПАТ "Донбасенерго" сьогодні перебуває в авангарді відродження Донбасу та розвиває бізнес, який створює майбутнє Сходу України й допоможе поліпшити поточну економічну ситуацію.

Для довідки: станом на 01.11.2019 р. 60,86% акцій ПАТ "Донбасенерго" належать Приватному акціонерному товариству "ЕНЕРГОІНВЕСТ ХОЛДИНГ", 25% + 1 акція – державі в особі Фонду державного майна України, 14,14% – іншим міноритарним акціонерам.

ПАТ "Донбасенерго" об’єднує дві електростанції – Слов’янську та Старобешівську ТЕС (остання з 2014 р. перебуває на не підконтрольній Україні території). З березня 2017 р. показники виробничої діяльності активів, розташованих на тимчасово окупованій території в Донецькій області, не включаються до звітності Донбасенерго у зв’язку з призупиненням управління.

Установлена потужність Слов’янської ТЕС становить 880 МВт.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА