15:37 12.12.2019

Новими клієнтами ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" стали 2,3 тис. прикарпатців

1 хв читати

В Івано-Франківській області зросла кількість  побутових користувачів газом. За 11 місяців 2019 року року 2311  мешканців Прикарпаття обрали своїм постачальником ТОВ " Івано-Франківськгаз Збут".

Найактивніше кількість клієнтів "Івано-Франківськгаз збуту" зростає  в Івано-Франківську. За 11 місяців тут новими споживачами газу стали 1425 домогосподарств. Ще близько 900 нових споживачів компанія отримала в районах. Таке збільшення пов`язане з активним зведенням новобудов.

З-поміж усіх видів енергоносіїв прикарпатці все ж таки віддають перевагу природному газу, як найдоступнішому та екологічному енергоносію. Водночас, у сільській місцевості окремі споживачі переходять на користування альтернативними видами палива, зокрема, деревиною.

«Щороку кількість побутових споживачів зростає на 1,1%, - розповідає керівник відділу продажів фізичним особам  ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» Леся Хараїм - Наразі більшість поставок газу  припадає на побутових споживачів – це 380 млн куб. газу за рік».

Нагадаємо, для вирішення газових питань компанія налагодила систему консультацій як у відділеннях компанії, так і за допомогою контакт-центру. Окрім того для клієнтів доступні онлайн сервіси: «особистий кабінет» на сайті 104.ua, мобільні додатків 104 MobileLight (iOS) та 104Mobile (Android), чат-бот 7104 у Viber.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА