17:39 12.12.2019

Як заробляти в мережі в 2020 році

3 хв читати

Інтернет — це прекрасне середовище, яке дозволяє дуже круто розповідати і доносити думки і почуття, шукати інформацію та багато заробляти. Сьогодні ми «зануримося» в світ CPA маркетингу. Це модель оплати за дії інтернет користувачів, яких ви залучили. Дії можуть бути різними: підписки на email-розсилки, реєстрація, покупки, перехід за посиланням.

В арбітражі трафіку «космічними» темпами продовжують розвиватися вигідні ніші, з якими можна працювати і заробляти. Так як нішу ми вже назвали «космічної» то ми постаралися для вас більш вдалі варіанти, куди можна «лити» трафік.

У підготовці до Нового Року, нам на очі при запиті «СPA мережа» в Google випала партнерська компанія Gagarin.partners. Так що поговоримо сьогодні про заробіток на залученні трафіку і продажу його через оффер. Нагадаємо, що це взагалі таке, які нюанси трафіку потрібно враховувати і головне - де його брати.

Переваги від https://gagarin.partners/

На тематичних форумах можна побачити багато суперечок, яка ж модель вигідніше по оплаті. Коли рекламодавець платить за цільову дію, він надалі отримує весь прибуток від користувачів. Але при такій моделі оплати можна прогнозувати рівень доходу, знаючи конверсію вашого джерела. Лише деякі веб-майстри користуються одним і тим же сайтом кожен день.

Гагарін Партнерс досить молода партнерка і грошей на своїх веб-майстрів не шкодує. Багато ж вона вкладає в свій софт і технічну підтримку. А що вже там говорити про «плюшкі».

Звідки залучати трафік

Веб-майстри використовують безліч схем залучення трафіку на оффер

Ми підібрали деякі канали, які будуть актуальні і в 2020 році. Саме тут досить трафіку, який можна зливати на власний відповідний оффер:

· Реклама в соціальних мережах

Трафік з соціальних мереж - річ в якій результат завжди перевищує очікування. “Вконтакте” можемо порадити купувати рекламу безпосередньо у власників груп Вк. Часто в постах завуальовано, у формі розповіді, можна заманити людей на сайт і яскравий інтерфейс платформи залишить їх тут надовго.

· Закупівля реклами в відео

Не маючи свого сайту або відео - каналу, ви можете купувати рекламу в відео перед фільмами в онлайн-кінотеатрах.

· Реклама відгуків про заробіток

Найчастіше, веб майстер створює відео з демонстрацією екрану і розповідає про те, як заробив в мережі. Тут же залишає в описі посилання на оффер. Далі справа за просування ролика або через таргетинг або в групах.

· Тизерні оголошення

Тизери - та сама барвиста реклама з захоплюючим текстом. На практиці без проблем реально розмістити таку рекламу на сайтах онлайн кінотеатрів.

Показ тізерів налаштовують також, як і показ push - повідомлень. Можна вибрати, географію та інші, потрібні вам, параметри користувача. Гео Gagarin.Partners ідеальне для російськомовного співтовариства: Росія, Білорусь, Казахстан, Узбекистан, Вірменія, Молдова.

Що вибрати, вирішувати тільки вам: варто пам'ятати, що будь-яке джерело трафіку при правильному підході здатний забезпечити приголомшуючим результатом.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА