17:43 12.12.2019

Володимир-Волинська птахофабрика підвела підсумки 2019 року

3 хв читати

11-го грудня відбувся прес-брифінг ПрАТ “Володимир-Волинська птахофабрика” та  голів об’єднаних територіальних громад. Аліна Сич, генеральний директор птахофабрики разом керівниками громад розповіли журналістам про головні досягнення підприємства для розвитку Волинського регіону.

Аліна Сич презентувала головні проекти, які протягом року реалізувала та розпочала птахофабрика. А саме, будівництво інноваційного цеху переробки Епікур - потужністю 13,5 тон на годину та вартістю інвестицій у 38 млн євро, реалізацію нових інноваційних проектів в діяльності підприємства в сферах енергозбереження та екобезпеки, об’єм  сплачених податків, які надійшли до місцевих бюджетів, а також про соціально-відповідальні ініціативи та проекти Epikur.

З початку 2019 року сума сплачених податків підприємством становить понад 161 млн грн (станом на 30.11.19 року). З них податок на землю понад 1,1 мільйон гривень, ПДФО - понад 40 млн, військовий збір понад 3 млн, та інші. Середня заробітна плата по підприємстві складає 13 819 гривень”, - розповіла Аліна Сич.
Голова Зарічанської ОТГ, на території якої знаходиться більша частина об’єктів підприємства, Ігор Пальонка додав, що із 30 млн власних надходжень до місцевого бюджету, 20 млн йдуть за рахунок податків птахофабрики. Підтримав колегу і голова Оваднівської громади Сергій Панасевич.

“Коли ми об'єдналися, то вирішили, що краще почекаємо зміни законодавства ( прийняття закону про “розірвання” меж районів при утворенні ОТГ - ред.), та об’єднаємося разом із Гайківської сільською радою, на території якої знаходяться пташники та будується новий переробний комплекс. В перспективі це нам дасть стабільні податки до місцевого бюджету, за які ми будемо розвивати нашу громаду та створення нових робочих місць”, - наголосив Сергій Панасевич..

ПрАТ “Володимир-Волинська птахофабрика” забезпечила усіх своїх працівників медичним страхуванням та гідною оплатою праці. 

“Коли я працював міським головою ще до об’єднання, то зарплата звичайного електрика на птахофабриці була вища від моєї - це по-перше. А по друге, всі зарплати птахофабрики офіційні. Ми на місцевому рівні можемо відстежити це, звіривши кількість працюючих людей на підприємстві і скільки нам надходить ПДФО”, - додав Ігор Поліщук, голова Устилузької ОТГ

Голова Зимнівської ОТГ В’ячеслав Католик додав, що наразі кожна громада зацікавлена в тому, щоб завести інвестора до себе, який дасть робочі місця і справно платитиме податки. 

Цьогоріч підприємство стало ініціатором петиції про заборону безконтрольного використання антибіотиків у тваринництві, а також сприяє розробленню нових галузевих стандартів у птахівництві та маркування продукції.

Впроваджує освітні проекти в дошкільних закладах та школах. Підтримує дитячі інтернати та будинки пристарілих, а також виступає партнером чи організатором масових культурних та соціальних заходів Волинського регіону. 

 

Для довідки:

ПрАТ “Володимир-Волинська птахофабрика” - українське підприємство із більш ніж 60-річним досвідом, яке входить п’ятірку лідерів національного ринку курятини. Птахофабрика є одним з найбільших підприємств Волинської області, на якому працює понад 1500 співробітників. До складу птахофабрики належать 11 виробничих бригад, 100 пташників, цех переробки, комбікормовий завод, виробнича лабораторія та наявний земельний фонд для вирощування зернових культур. Підприємство має сертифікат ISO 22000:05 та здійснює свою діяльність відповідно до HACCP, що гарантує високі стандарти виробництва та безпеки сировини та готової продукції.

Підприємство орієнтоване на вирощування натуральної курятини  "Епiкур" без використання антибіотиків, гормонів та інших шкідливих домішок на всіх етапах виробництва, що підтверджено висновками державних сертифікованих лабораторій. 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА