19:13 12.12.2019

"Другий паспорт" - підсумки року і перспективи

3 хв читати
"Другий паспорт" - підсумки року і перспективи

На кінець поточного року компанія "Другий паспорт", що працює на ринку надання імміграційних послуг, відкрила 35 представництв, які функціонують на правах франчайзингу в країнах пострадянському простору, таких як Україна, Білорусі, Росії, Узбекистані, Казахстані та Киргизстан, а так само в США .

У планах компанії продовження бізнес-експансії. Підставою для зростання компанії є затребуваність її послуг і підвищення якості їх надання. 

Бізнесу "Другий паспорт" вже понад 9 років. Франшиза працює практично два роки. При цьому, щорічний приплив клієнтів компанії, зацікавлених в отриманні послуг з імміграції, навчання і працевлаштування за кордоном становить 20 відсотків.

Причина популярності "Другого паспорта" зумовлена економічною ситуацією, що склалася в державах пострадянському простору. Згідно із заявою Президента  Володимира Зеленського, що прозвучала напередодні інавгурації, з країни щорічно іммігрують близько 1 млн. громадян. За думку експертів, майже 50 відсотків українців готові вирушити на пошуки кращих умов життя за кордоном. З огляду на вищеописане, мова йде про величезний ринок, що постійно розширюється. Лідерство компанії обумовлено професійною діяльністю головного офісу, підготовлених франчайзі, маркетингової та медіа-активності, розгорнутого спектра послуг, що надаються і якості сервісу. Кількості залитої на сайт "Другого паспорта" функціональної інформації може позаздрити будь-який конкурент. З нами співпрацює 350 еміграційних адвокатів по всьому світі. Сьогодні, їх активність зосереджена в Німеччині, Франції, США та Японії. Основна складова успіху - команда професіоналів, злагоджений колелектів, що працює в головному офісі в Нью-Йорку.

Засновник імміграціонногой компанії "Другий паспорт" Юрій Моша

У наступному році ми поставили на меті відкриття 100 представництв на основі франчайзингу  в країнах де вже існують наші офіси, а також у Закавказзі, Грузії, Вірменії, Азербайджані, Таджикистані тощо. В Україні "Другий паспорт" планує зацікавити для роботи партнерів з Західних регіонів, Одеської області, Центральної частини країни.

Для потенційних франчайзі розроблений бізнес-план, що передбачає вихід на самоокупність протягом 4 перших місяців роботи і подальший заробіток від 8000 USD  у місяць, як мінімум. Ми забезпечуємо інформаційну підтримку франчайзі, проведення вебенарів, чат підтримку та консультаційну службу 24х7, на етапі запуску представництва "Другого паспорта". Ми гарантуємо підключення франчайзі до унікальної CRM-системі, частина якої виділяється під кожного з них. Я особисто готовий, в міру можливості, до діалогу та консультацій. Згідно з умовами контракту, франчайзі заробляють 20 відсотків з 30 зароблених компанією "Другий паспорт" на обслуговуванні клієнтів. Стабільний бонус для франчайзі - оформлення туристичних віз в США. В цьому аспекті всі зароблені кошти - особистий прибуток франчайзі. Ще один бонус для активних франчайзі, які динамічно розвиваються та супроводжують свою діяльність інформаційно в соціальних мережах, ми надаємо ліди, що надходять за нашими комунікаційними каналами, розподіляємо їх по регіонах надходження запитів. Для загальної інформації, в день до нас надходить до 250 лідов.

Варто підкреслити, що вартість франшизи "Другого паспорта", в основному, це інвестування партнерів в знання, накопичені протягом 9 років роботи. Компанія пропонує перевірену на практиці бізнес-модель. Правда, для того, щоб модель була запущена і працювала відповідно стандартам компаній, франчайзі мають докласти зусиль і задіяти власний підприємницький талант.

Юрій Моша, засновник імміграціонногой компанії "Другий паспорт"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА