11:57 13.12.2019

Fashion-стилісти та імідж-консультанти України об’єдналися в Асоціацію Стилістів України

2 хв читати

13 грудня в Інтерфакс-Україна пройшла прес-конференція, де було оголошено, що більше 200 fashion-стилістів та консультантів з іміджу зі всієї України об’єдналися з метою розвитку сфери персонального та корпоративного імідж-консалтингу, сприяння формуванню високопрофесійного середовища стилістів та імідж-консультантів, партнерської підтримки і захисту інтересів представників професії, а також популяризації даного виду послуг.

Першочерговими завданнями професійного об’єднання стилістів є сприяння врегулюванню дещо розбалансованого ринку надання послуг в сфері імідж-консалтингу в Україні, налагодженню успішної, "екологічної" та взаємовигідної співпраці між замовником послуг і стилістом-членом АСУ, сприяння професійному розвитку фахівця як в Україні, так і за її межами, а також сприяння дотриманню етичних норм в професії.

Проходження сертифікації фахівців та членство в асоціації допоможе підвищити рівень довіри до послуг і спеціалістів у сфері корпоративного та персонального імідж-консалтингу, а також сприятиме розвитку фахівця та захисту його професійних інтересів.

Засновники Громадської Організації "Асоціація стилістів України":
Кирило Савченко - президент Асоціації стилістів України, куратор напрямку міжнародної діяльності АСУ. Fashion-стиліст. Кращий стиліст 2019 року за версією журналу "Наталі".

Ольга Бобивська - виконавчий директор АСУ та куратор напрямку комерційної діяльності . Імідж-дизайнер. Засновник "Tailors&stylists". Практичний досвід з імідж-консалтингу - 5 років.

Юлія Шпилька – куратор напрямку сертифікації та голова етичної комісії. Персональний стиліст. Керуючий парнер "Tailors&Stylists". Надає послуги імідж-консалтингу з 2013 року. В 2018 році удостоєна преміі журнала Ukrainian People "За стильний вклад в бізнес-середовище України".

Дарія Канішева – куратор напрямку підвищення професійної кваліфікації. Імідж-консультант. Засновниця "Kanisheva Image Consulting". Надає послуги імідж-консалтингу із 2009 року. Професійну освіту отримала у George Brown College (Торонто, Канада).

На сьогоднішній момент пріоритетними напрямками діяльності АСУ є:

- міжнародна співпраця;
- врегулювання механізмів співпраці по лінії стиліст-замовник, а також партнерського
співробітництва з брендами, дизайнерами, магазинами, журналами, організаціями тощо;
- сертифікація та підвищення професійної кваліфікації стилістів;
- сприяння розвитку бізнесу кожного окремого члена АСУ;
- врегулювання етичних питань та захист інтересів стилістів-членів АСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА