20:25 14.12.2019

Головний редактор телеканалу “НАШ” Роксолана Завінська отримала премію “Жінка III тисячоліття”

2 хв читати

12 грудня відбулася церемонія нагородження XII Всеукраїнської премії "Жінка III тисячоліття".

У щорічній премії нагороджували жінок України, які гармонійно поєднують успіхи в особистому і професійному житті на користь суспільства.

Нагороджували жінок у трьох розділах: "Знакова постать", "Рейтинг" та "Перспектива". Цьогоріч переможницею в категорії "Рейтинг" стала Головний редактор телеканалу "НАШ" Роксолана Завінська.

"Сьогодін цю нагороду отримала не тільки я, нагородили весь наш колектив, який складається з великої кількості талановитих, професійних та амбітних жінок і дівчат. Це спільна перемога і спільний титул", — ділиться враженням Роксолана. 

Роксолана Завінська ще в 16 років зробила перші кроки в журналістиці, працюючи в місцевих ЗМІ. Навчалася у Львівському університеті імені Івана Франка на факультеті журналістики, який закінчила з відзнакою. Працювала на провідних інформаційних каналах і проявила себе як висококваліфікований журналіст. У 25 років досвідчена журналістка стала Головним редактором телеканалу "НАШ". Під її управлінням працює понад 100 людей. Роксолана є авторитетним та кваліфікованим керівником. Колектив поважає та дуже любить її  за професіоналізм та вміння знаходити індивідуальний підхід до кожного. 

Роботі Роксолана присвячує багато часу та все ж знаходить його і для доброчинних проектів, серед яких: фонд "Допомога заради майбутнього", акція "Пробіг під каштанами" та щорічний благодійний футбольний матч між журналістами. Крім того, Роксолана бере участь в акціях скерованих на охорону довкілля та допомагає притулку для тварин "Бест Френдс". На доброчинних засадах Роксолана Завінська проводить лекції на курсах телеведучих та виступає спікером на медіа-форумах. У вільний від роботи та громадської діяльності час — читає, подорожує, захоплюється кіно та психологією.

Колектив телеканалу "НАШ" вітає Роксолану з нагородою. Бажаємо їй здоров’я, творчого натхнення, успіху та незламної сили й надалі  продовжувати важливу справу, що вона взяла на свої тендітні плечі!

З найкращими побажаннями,

Прес-служба

Медіаплатформи "НАШ"

youtube.com/c/ТелеканалНАШ

https://www.facebook.com/nashlive.ua/

https://t.me/nashlive

https://www.instagram.com/nash.live/

https://twitter.com/nashlive_ua/

www.nash.live

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА