15:08 16.01.2020

Ощадбанк знизив ставки за кредитами для малого та середнього бізнесу

2 хв читати
Ощадбанк знизив ставки за кредитами для малого та середнього бізнесу

З метою здешевлення кредитних ресурсів Ощадбанк знизив відсоткові ставки на 1% за всією лінійкою кредитів для малого та середнього бізнесу.

Банк активно працює над тим, щоб зробити фінансування бізнес-клієнтів більш доступним. У комплексі з міжнародними, державними та партнерськими програмами кредитування в Ощадбанку є ще вигіднішим. Цією комплексною пропозицією активно користуються клієнти. Зокрема, кредитний портфель ММСБ Ощадбанку показав найбільше зростання за 9 місяців 2019 року порівняно з іншими банками України за даними SME Banking Club. Він збільшився на 37%, або на 1,5 млрд грн.

Банк пропонує скористатись такими програмами:

понад 160 партнерських програм із постачальниками імпортних і вітчизняних транспортних засобів та техніки за зниженими відсотковими ставками кредитування. Частину кредитного навантаження бере на себе партнер, у рамках деяких програм ставку зменшено до 0,1% річних.

спільна з ЕІФ і ЄІБ програма "гарантійний механізм" робить доступним кредитування клієнтів, що не мають достатньої застави на всю суму кредиту. За умовами програми достатньо надати забезпечення на 30% кредиту, решту 70% гарантує ЄІБ;

спеціальна програма з ЄІБ дає можливість знизити ставку кредитування на 1,25% річних;

програма з НУФ дає змогу знизити ставку кредитування на 1% річних;

програма соціального підприємництва з фондом WNISEF передбачає фінансування за ставкою від 5% до 10% річних;

програма FinancEast із НУФ дає можливість бізнес-клієнтам Донецької та Луганської областей отримати компенсацію до 50% вартості інвестиційного проекту;

державні програми фінансової підтримки МСБ.

Прес-служба Ощадбанку

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА