16:24 23.01.2020

"Вінницягаз Збут" візьме участь у всіх відкритих конкурсах на поставку газу

2 хв читати

З початку поточного опалювального періоду "Вінницягаз Збут" взяв участь у   85 відкритих торгах із закупівлі газу, що оголосили бюджетні установи та організації Вінниччини. До кінця січня компанія подасть свої цінові пропозиції ще 35 бюджетним установам.

ТОВ "Вінницягаз Збут" активно бере участь у конкурентних процедурах на поставку газу, оголошених бюджетними установами та організаціями Вінницької області. Станом на 20 січня поточного року оголошення про закупівлю газу подали 120 представників бюджетної сфери регіону.

Наразі компанія взяла участь у 85 відкритих торгах. 30 установ уже визнали "Вінницягаз Збут" переможцем закупівель та уклали договори про постачання газу. На стадії укладення ще 20 договорів на постачання енергоресурсу за результатами проведених закупівель.

"З кожним роком на ринку газу зростає конкуренція серед постачальників. Наше підприємство досить впевнено тримає позиції. Цьому сприяє, зокрема, наша активна участь у процедурах закупівель газу за бюджетні кошти." - говорить директор ТОВ "Вінницягаз Збут" Василь Сопільник.

До кінця січня 2020 року компанія планує подати свої цінові пропозиції ще 35-ти споживачам бюджетної сфери, які оголосили про закупівлю газу.

Довідка: Основною сферою діяльності ТОВ "Вінницягаз Збут" є постачання природного газу споживачам Вінниччини. На сьогодні компанія постачає природний газ 453 тис. побутових споживачів і майже 3,4 тис. підприємств, установ і організацій. Обсяги постачання становлять близько 400 млн кубометрів природного газу на рік. ТОВ "Вінницягаз Збут" входить до реєстру великих платників податку у Вінницькій області. У 2019 році до бюджетів різних рівнів компанією було сплачено понад 17,3 мільйони гривень.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА