16:10 23.01.2020

ПП "Форвард-Орто" про біонічні протези, сучасний центр реабілітації та програму корпоративної соціальної відповідальності

3 хв читати

Біонічні протези, сучасний центр реабілітації та програма корпоративної соціальної відповідальності – колектив ПП "Форвард-Орто" провів робочу нараду щодо планів розвитку у 2020 році

Колектив приватного підприємства "Форвард-Орто" http://forward-orto.com.ua/   провів нараду, на якій було підбито підсумки роботи у минулому році та окреслено плани щодо розвитку у 2020 році.

У заході взяли участь керівництво підприємства, керівники ключових департаментів "Форвард-Орто", а також представники ГО "Сяйво духу ", ГО "Незламний дух Тернопілля", громадські активісти.

Директор ПП "Форвард-Орто" Андрій Рій повідомив, що на сьогодні у підприємства є три стратегічні напрямки розвитку: регіональна мережа, посилення комунікацій та впровадження програми корпоративної соціальної відповідальності.

"За технічним напрямком нам потрібно цього року налагодити виробництво біонічних протезів і використання 3D-принтерів для полегшення роботи протезистів і пришвидшення процесу виготовлення протезів. Також ми маємо посилити наші позиції у напрямку візків. Зокрема, впровадити виробництво спільно з компанією "Meyra" спортивно-активного крісла, дитячого крісла з електроприводом, привезти та сертифікувати коляску для людей з вагою до 300 кілограмі", – наголосив Андрій Рій.

Крім того, за його словами, з червня 2020 року у Тернополі має запрацювати центр активної реабілітації, який наразі створюється в рамках державно-приватного партнерства "Форвард-Орто" та Тернопільської міської ради.

Реабілітацію у центрі матимуть можливість пройти всі категорії людей з інвалідністю: діти, військові, які постраждали під час бойових дій на сході країни, тощо. Центр буде оснащений найсучаснішим обладнанням кращих світових виробників – "MDH", "Meyra", "Otto-Bock", "AFT", "MEMO", "Padcat". В центрі за всіма європейськими стандартами облаштують гімнастичний зал, власний гідрокомплекс і спеціалізований новаційний полігон для навчання ході в різних умовах.

Значну увагу присутніх викликала ідея програми корпоративної соціальної відповідальності ПП "Форвард-Орто", яку презентував Андрій Рій. За його словами, її головна мета – за участі людей з інвалідністю сприяти розвитку безбар'єрного середовища в Україні.

"Ідея полягає в тому, щоб, отримавши від ПП "Форвард-Орто" візок, людина з інвалідністю могла на ньому потрапити туди, куди їй потрібно. Без будь-яких обмежень!

Ядром програми будуть веб-сайт і мобільний додаток. З їхньої допомоги люди з інвалідністю зможуть прокладати маршрути до потрібних їм закладів і повідомляти про проблеми з інфраструктурою", – зазначив Андрій Рій.

Присутні на заході представники громадських організацій підтримали ініціативу ПП "Форвард-Орто" та запропонували інтегрувати в майбутню систему засіб спілкування між користувачами (чат). Це, на думку учасників наради, сприятиме покращенню спілкування всередині спільноти людей з інвалідністю по всій країні, а також залучить до цього спілкування волонтерів або просто людей, які побажають приєднатися до ініціативи.

Крім того, було наголошено на необхідності використання напрацювань місцевих рад і громад у питанні побудови безбар'єрного середовища, адже в деяких містах України подібні локальні проекти існують, і вони досить успішні.

Підсумовуючи дискусію, Андрій Рій підкреслив, що програма корпоративної соціальної відповідальності ПП "Форвард-Орто" має продовжувати філософію компанії – знищувати бар'єри на шляху людей з інвалідністю.

"Усвідомлюючи потреби людей, ми маємо ретельно шукати шляхи покращення якості їхнього життя не тільки за допомогою найкращих засобів технічної реабілітації, а й підвищуючи інклюзивність нашого суспільства", – відзначив Андрій Рій та запросив співробітників детально опрацювати ідею до наступної наради.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА