17:01 23.01.2020

Як позбавитись відмовок і почати вивчення англійської

2 хв читати

Greenwich School зруйнує топ-5 відмовок, які ви так любите повторювати замість англійської

-У мене немає здібностей до мови.

Це  улюблена відмовка багатьох, але виявляється, що науковці, зокрема Барбара Оклі, стверджують, що розділення на гуманітаріїв та математиків не існує, а мозок можна тренувати і розвивати в себе різні здібності.

-Я не маю вільного часу.

Greenwich School створили гібридний курс, що дозволить вам навчатись у зручний час у будь-якому місці, де є wifi. І це не онлайн навчання, це — краще, тому, що навчання курує викладач, з яким ви будете зустрічатись раз на тиждень на живих заняттях.

-У мене погана пам‘ять, важко запам‘ятовувати слова.

Підписуйтесь на телеграм канал ”English with Greenwich” https://t.me/english_greenwich і щодня вивчайте нове слово або фразу з відеоприкладом з фільму. За рік це 365 нових слів та виразів! Це гарний спосіб тренувати пам‘ять.

🇬🇧Щоб вивчити мову, потрібно знаходитись в англомовному середовищі.

Якщо ви поки що не там, створіть його для себе. Greenwich на стандартному курсі https://greenwich.org.ua/english створили. Заняття — тричі на тиждень, клуби з носієм — щосуботи, дзвінки викладача англійською — щомісяця. А ще є англомовні книги, фільми, youtube і навіть однодумці, які теж вивчають англійську і прагнуть тренуватись.

😳Мені лінь.

Оце — найчесніша відмовка, але і на це у нас є відповідь — зробіть англійську звичкою. Як відомо, будь-яка звичка формується 21 день. Не так вже й довго, погодьтесь. Вашої мотивації вистачить на цей час, а далі — справа дисципліни. Порада — почавши вивчення мови, шукайте найцікавіше для себе, це підтримуватиме ваш інтузіазм, і, ви не помітете, як англійська увійде в звичку.

Відмовки забирають можливості, тому відправляйте заявку на пробне заняття з англійської  https://greenwich.org.ua прямо зараз, доки ваш мозок ще щось не вигадав!

Старт нового семестру в Greenwich School: 8-15 лютого

Дізнатися більше про школу: https://greenwich.org.ua або тел: (067) 503 81 19

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА