10:15 29.01.2020

Композитор Євген Хмара підкорив Кувейт своєю музикою

2 хв читати
Композитор Євген Хмара підкорив Кувейт своєю музикою

Протягом тижня України у Кувейті, який був організований та ініційований Посольством України у Кувейті, український композитор та піаніст - Євген Хмара, виступив з рядом перформансів в рамках культурно-політичного заходу.

За підтримки посольства композитор мав за честь стати представником сучасної української культури, презентуючи свою творчість для місцевої політичної і культурної еліти, а також української діаспори.

В рамках тижня України у Кувейті, Євген Хмара провів ряд концертів: для студентів і представників музичного інституту "Higher Institute of Musical Arts", відкриття фешн шоу для місцевої еліти і представників української діаспори, виступ у театрі "Abdul Hussain Abdul Ridha Salmiya Theater" в якості спеціального гостя на концерті українського симфонічного оркестру Kyiv classic, виступ на дипломатичному прийомі, де виконав гімн України, Кувейту, а також свої авторські композиції.

Впродовж п’яти днів у Кувейті відбулося більше  20-ти заходів, які презентували сучасну Україну для політичної та бізнес еліти країн Близького Сходу.  Серед основних заходів були наступні:

дружній матч між футбольними командами Кувейту "Strikers Academy" та збірної команди "Dynamo" Дубай та "Dynamo" Кувейт, бізнес-форум у Торгівельно Промисловій палаті Кувейту, на якому 25 українських компаній представляли різні напрямки бізнесу та туризму в Україні, включаючи медичний туризм; виставка фотографій, присвячена дню Соборності України; виставка дитячих малюнків "Щаслива дитина – квітуча Україна" від української галереї "Єлисаветград", м. Кропивницький; дипломатичний прийом за участю послів багатьох країн, тощо. Одним із вражаючих фактів було те, що Посольству України в Кувейті вдалося розмістити українські прапори на головних хмарочосах столиці, що цілодобово світилися над містом вродовж цілого тижня! Цього ще не вдавалося зробити жодному посольству інших країн, що представлені у Кувейті.

Така кількість заходів, направлених на презентацію України у державі Кувейт, стали можливими лише завдяки ентузіазму та наполеглевій праці Надзвичайного і Повноважного Посла України в Державі Кувейт Олександра Балануци та його дипломатичній команді.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА